Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
zvezda
Košarka
14.09.2022. • 20:15

ZVEZDA NASTAVLJA SA PRODAJOM SEZONSKIH KARATA: U "Pionir" za 19.500 dinara

zvezda
KK Crvena zvezda
Crveno-beli odigraće oko 40 utakmica na domaćem terenu sledeće sezone

Po završetku sezone 2021-22 KK Crvena zvezda je tokom jula omogućio svojim navijačima da obezbede sezonske ulaznice i svoje mesto u hali u pretprodaji, po znatno povoljnijim cenama.

Po već ustaljenoj praksi, KK Crvena zvezda pred početak nove sezone kreće sa redovnom prodajom sezonskih ulaznica (preostalog kontigenta). Od srede 21.09.2022. u 12 časova, svi navijači koji nisu bili u mogućnosti da tokom jula kupe sezonske ulaznice, moći će to da urade na Malom Kalemegdanu i online na sajtu www.tickets.rs.

Zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi.

Podsećamo da će Crvena zvezda odigrati u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i domaće prvenstvo.

Osim onog najvrednijeg, sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbom kluba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih.
 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci