Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Mobil Auto
arenasport2
Na programu od 06:00
Betis - Real Madrid, The Best of
arenasport3
Na programu od 06:00
Homage, ep. 23
arenasport4
Na programu od 06:00
Kolubara - Radnik
arenasport5
Na programu od 06:00
Kenny
arenasport6
Na programu od 06:00
Sporting - Ajax
arenasport7
Na programu od 06:00
Fenerbahce - Slavia
arenasport8
Na programu od 06:00
Detroit - New York
arenapremium1
Na programu od 06:00
PSG - Bordeaux, The Best of PSG
arenapremium2
Na programu od 06:00
Dallas - Phoenix, G3
arenapremium3
Na programu od 06:00
Kviz Soccer šampion, sez.2, ep.2
Otvori pretragu
KK Crvena zvezda
Košarka
04.06.2022. • 14:21

ZVEZDA APELOVALA NA NAVIJAČE: Bez kovanica, upaljača i ostalih predmeta

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda
Crvena zvezda je saopštila da neće biti prodaje dnevnih ulaznica za meč sa Partizanom

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u ponedeljak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić", uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium, u petoj i poslednjoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige - u kojoj pobednik dobija šampionski pehar i mesto u Evroligi.

Tokom burne serije, u kojoj je rezultat 2:2, ABA liga je delila kazne klubovima zbog ponašanja navijača, tako da će kapacitet dvorane biti umanjen i zbog toga neće biti prodaje dnevnih karata za peti meč. Zvezda je saopštila da će distribucija karata biti organizovana u nedelju od 13 časova u prostorijama kluba u hali "Aleksandar Nikolić", a vršiće se za "sve prijatelje kluba, kao i za one najvernije, vlasnike sezonskih karata".

Zvezda je podsetila da je zabranjeno prisustvo gostujućih navijača, a zbog celokupne situacije u finalu apeluje na sve navijače da na utakmicu ne nose "bilo kakve kovanice, upaljače, priveske, i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren".

"Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa! Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala. Tehnički detalji u vezi sa zatvorenim sektorima u hali: Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo. Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen!", navode iz Zvezde i zaključuju:

"U ponedeljak budimo svi kao jedan - navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren!".

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci