Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:30
Arsenal world
arenasport2
Na programu od 04:30
Podravka - Rostov
arenasport3
Na programu od 04:15
Krka - Mega Soccerbet
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Western Sydney Wanderers
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Milutin Vujičić
Košarka
23.02.2021. • 12:16

ZVANIČNO PREBAČEN U PRVI TIM: Milutin Vujičić je Zvezdin novi talenat

Milutin Vujičić
MN Press
Tinejdžer je dobio dodatni podstrek posle igara u Novom Sadu

Crvena zvezda je dobila novog seniora!

Milutin Vujičić je novi talenat beogradskih crveno-belih koji je potpisao profesionalni ugovor koji se priključio prvom timu.

Talentovani bek i junior Crvene zvezde Milutin Vujičić, potpisao je početkom godine četvorogodišnji profesionalni ugovor sa crveno-belima, a početkom februara i zvanično je priključen seniorskom timu crveno-belih.

Milutin Vujičić rođen je 8. marta 2002. godine u Podgorici. Odrastao je u Foči, a član KK Crvena zvezda je od pionirskih dana i tokom godina prošao je celokupan sistem i program među crveno-belima do seniorskog tima.

Visok je 189 centimetara, i igra na obe bekovske pozicije.

Crvena zvezda je tako nastavila sa ustaljenom praksom da najtalentovaniji mladi igrači koji su prošli celokupan sistem i nastupali za mlađe selekcije kluba dobijaju šansu i na najvećoj sceni kao seniori crveno-belih.

Milutin Vujičić je kao jedan od najtalentovanijih juniora u selekciji Crvene zvezde dobio šansu da nastupa za seniorski tim crveno-belih na završnici Kupa Radivoja Koraća u Novom Sadu gde su crveno-beli stigli do 10. trofeja nacionalnog kupa u istoriji kluba.

"Nije bio plan da ću ovako skoro zaigrati za prvi tim Crvene zvezde. Osvojio sam prvi trofej s njima i odlično sam prihvaćen od strane saigrača u prvom timu. Svi su sjajni prema meni. Potpisao sam ugovor sa Zvezdom i to mi je ostvarenje sna još od malena. To me podstiče da još vrednije radim u narednom periodu", poručio je Vujičić tim povodom.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci