Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Obradović sa Trifunovićem i Avramovićem
Košarka
16.01.2023. • 21:07

OZBILJNO OD PRVOG DO POSLEDNJEG MINUTA: Obradović nakon istorijske pobede Partizana

Obradović sa Trifunovićem i Avramovićem
ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic
Partizan demolirao MZT u AdmiralBet ABA ligi

Košarkaši Partizana trijumfalno su "sputili zavesu" na 15. kolo regionalnog takmičneja. Crno-beli su ubedljivo savladali MZT (120:67), postavivši tako rekord po broju ubačenih poena na svojim utakmicama u istoriji regionalnog takmičenja.

Ipak, posle meča trener Željko Obradović nije mnogo pričao o samom meču.

"Igrali smo od prvog do poslednjeg minuta ozbiljno. Čestitam igračima na dobroj utakmici, na neverovatnim procentima koje smo imali. Mom kolegi Gagiju želim sve najbolje, nije mu lako, ima dva nova igrača od toga se jedan povredio. Videli smo neke procene da će biti van terena mesec dana, to nije lako, pogotovo kada imaš nov tim i nove igrače pokušaš da uklopiš. Želim mu svu sreću ovog sveta", kazao je Obradović, istakavši da jedino nije zadovoljan pojedinim izgubljenim loptama.

"Nema razloga, jeste košarka takva igra da su one njen sastavni deo. Ali, postoje izgubljene lopte koje su posledica agresivne odbrane protivnika ili kad igrač želi da odigra nešto atraktivno, ali postoje izgubljene lopte koje nemaju nikakvog smisla. Sve ostalo je bilo manje-više korektno. Ne treba se previše baviti ovom utakmicom jer nema veze sa realnošću i zato što su ispred nas utakmice koje su izuzetno važne".

Španski mediji u toku dana su preneli informaciju da je Vladimir Brodzijanski dogovorio povratak u Huventud.

"Mi smo ga doveli u situaciji kada smo imali oba naša mlada centra van tima. Sada se Smailagić vratio, imamo situaciju sa Balšom. Postoji ta mogućnost, zainteresovani su iz Huventuda za njega, donećemo odluku veoma brzo", kazao je Obradović, koji je na zanimljiv način dao odgovor na pisanja pojedinih španskih medija kako je Slovak već Huventudov.

"Ovde je bila priča kako je neki igrač, ja ne znam ni ko je čovek, da smo mi bili zainteresovani za njega, a on otišao u Monako (Čima Moneke). Ne znam više šta da pričam na tu temu. Uzmite od jula meseca, koliko je igrača prošlo kroz Partizan. To je da se čovek zapita gde živimo. Ali to je tako, ne možeš da izbegneš informacije. Hvala navijačima, ljudima koji su večeras došli. Nastavljamo dalje", kazao je Željko Obradović.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci