Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Duško Vujošević
Košarka
09.09.2022. • 10:02

NOVI POSAO ZA DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Radiće kao stručni konsultant u SC Derbiju

Duško Vujošević
(MN Press)
Iskusni stručnjak je poslednji angažman imao u Klužu

Košarkaški trener, Duško Vujošević, pronašao je novi angažman. On če raditi kao stručni konsulzant u ekipi SC Derbi i imaće veliku ulogu u razvoju mladih košarkaša.

"Jedan od najvećih košarkaških trenera Evrope, čovjek kojem je ABA liga srednje ime, vraća se u svoj rodni grad sa misijom da sprovede 'studente' od studija do doktorata", objavio je Studentski centar Derbi.

Vujošević je izjavio da je srećan što će moći da pomogne u radu sa mladima u svom rodnom gradu.

"Odlučio sam da dam doprinos radu SC Derbija kao stručni konsultant. Imam delikatan zadatak da pomognem trenerima kada je u pitanju selekcija i razvoj od mlađih kategorija, do posebno izazovnog perioda prelaska iz juniorske u seniorsku i da ostvarimo rezultat u mlašim kategorijama igrajući sa igračima koji imaju perspektivu", rekao je Vujošević i dodao:

"Klub ima takav program 'stvaranja' igrača, a to je upravo u dosadašnjem radu bila moja specijalnost. SC Derbi ima i adekvatne uslove da realizuje svoje ambicije. Prihvatio sam poziv i poslije jednogodišnje pauze se vraćam košarci, u onom kapacitetu u kojem mi to zdravstveno stanje dozvoljava. Nadam se da ćemo ovom saradnjom biti obostrano zadovoljni", izjavio je Vujošević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci