Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:30
Arsenal world
arenasport2
Na programu od 04:30
Podravka - Rostov
arenasport3
Na programu od 04:15
Krka - Mega Soccerbet
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Western Sydney Wanderers
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
22.02.2021. • 22:46

NIJE TREBALO DA PREUZMEM PARTIZAN: Šćepanović otvorio dušu

MN Press
Bivši trener crno-belih iskreno o svom boravku u Partizanu

Legendarni košarkaš Partizana sedeo je početkom ove sezone na klupi crno-belih, ali ta epizoda nije završena uspešno. Mladi crnogorski trener napustio je ekipu 30. oktobra, a u intervjuu za "Vijesti" rekao je da je pogrešio što je prihvatio taj posao.

"Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog, posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari", izjavio je on.

"Ali, desilo se što se desilo. Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom. Malo je ostavilo sve to gorak ukus...Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao", dodao je on.

Šćepanović je prethodno godinama sarađivao sa Andreom Trinkijerijem, koga je nasledio na klupi, a 2016. je vodio i Budućnost u prvom delu sezone 2016/17.

“Potpuno je drugačija situacija bila u Budućnosti, nego u Partizanu. To je nešto neuporedivo. U Budućnosti sam za taj kratak period, sa tim momcima koji su tada bili u timu, ostavio dubok trag posebno u ABA ligi”, rekao je Šćepanović.

Košarka se poslednjih godina promenila...

“Posao trenera nije isti kao nekad. Ranije se mnogo više pažnje posvećivalo košarci, nego što je sada... Sada je košarka na četvrtom mestu. Odnos sa klubom, menadžmentom, medijima, menadžerima - nešto što je sada mnogo bitnije nego sama košarka. Ali, dobro takve su tendencije, tako je svima”, rekao je Šćepanović.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci