Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Lesor
Košarka
25.08.2022. • 14:06

LESOR SREĆAN ZBOG NOVOG UGOVORA: Sjajno raspoloženje pred početak sezone

Lesor
(MN PRESS)
Francuski košarkaš produžio saradnju sa Partizanom

Na kraju prethodne sezone četvorica košarkaša Partizana bila je pod upitnikom za novi ugovor. Nemanja Dangubić, Rade Zagorac i Dalas Mur nisu ponuđeni produžetkom saradnje, ali Matijas Lesor ipak jeste:

''Moje pređašnje iskustvo mi govori da je sve moguće u ovom sportu. Lično sam želeo da ostanem u klubu, a načuo sam da Partizan takođe želi da me vrati i za ovu sezonu. Međutim takve stvari su mi se dešavale i ranije pa nikada nije stigao ugovor, ali sada je Partizan napravio konkretne korake i to je to, vratio sam se. Dobio sam ono što želim, drago mi je što sam ovde, a i klub je dobio ono što je želeo. Svi smo srećni i to je najbitnije. Sada smo svi spremni za rad'', rekao je Lesor za Mozzartsport na prvom treningu, pa dodao:

''Svi su stigli na prvi trening raspoloženi, spremni za rad. Izgleda mi kao da smo imali produktivno leto, trenirali smo, ali smo proveli vreme sa porodicama što je jako bitno. Napunili smo baterije i krećemo u nove izazove. Uzbuđeni smo što ćemo igrati na najvišem nivou''.

Crno-beli su u ovom prelaznom roku doveli četvoricu odličnih igrača u vidu Dejmsa Nanelija, Dantea Egzuma, Joanisa Papapetrua i Danila Anđušića:

''Doveli smo nove momke sa iskustvo, moramo još da se upoznamo i da vidimo kako ćemo izgledali na parketu, ali mi baš izgleda dobro na prvi pogled'', rekao je Lesor.

Za kraj, govorio je o povratku Partizana u Evroligu:

''Igram već 10 godina i odavno nisam osetio ovakvo raspoloženje pred sezonu, posebno kod navijača. Čini mi se da će na svakoj utakmici biti prepuna dvorana, jedva čekam da vidim kako će sve izgledati''.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci