Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:30
Sint-Truiden - Gent
arenasport2
Na programu od 14:00
Inter - Getafe
arenasport3
Na programu od 14:00
Indiana - L.A. Lakers
arenasport4
Na programu od 13:45
Barcelona - San Pablo Burgos
arenasport5
Na programu od 13:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
12.05.2020. - 14:14

FMP na treningu: Testovi negativni, počinje rad pod vedrim nebom

MN Press
Posle dva meseca pauze tim iz Železnika ponovo će se okupiti

Ekipa FMP u sredu će se vratiti treninzima nakon pauze zbog pandemije korona virusa.

Košarkaši, njih 19, stručni štab i uprava kluba odradili su neophodne testove na virus Covid-19 i nakon što su svi rezultati bili negativni spremni su da ponovo zajedno rade.

U saopštenju kluba navodi se da su lekarski i laboratorijski nalazi pokazali su da fizioterapeuti i stručni štab moraju vrlo oprezno da uvode igrače u trenažni proces nakon velike pauze i fizičke neaktivnosti, nekarakterisične za profesionalne sportiste u jeku sezone.

FMP će od sutra trenirati na otvorenim terenima, kako bi se ekipa postepeno uvodila u ritam do ulaska u dvoranu koji je planiran za narednu nedelju.

Prvim treninzima prisusutvovaće svi igrači osim Okbena Ulubaja i Dupa Rita koji se i dalje nalaze u svojim zemljama, Turskoj i Australiji. Oni će se priključiti timu čim to uslovi i okolnosti prouzrokovane pandemijom virusa Covid-19 budu dozvolile.

FMP želi, što je naglasio i na zajedničkom sastanku klubova ABA lige krajem aprila, da se sezona okonča na košarkaškom terenu, ali uz realnu procenu svih uslova, jer je zdravlje igrača prioritet.

 

%MCEPASTEBIN%

Poslednje vesti

Poslednji video snimci