Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Duško Ivanović
Košarka
19.11.2022. • 19:20

DUŠKO IVANOVIĆ POSLE CIBONE: Bilo je dosta praznog hoda

Duško Ivanović
(MN Press)
Zvezda je slavila sa 39 koševa razlike

Za Duška Ivanovića, novog trenera košarkaša Crvene zvezde utakmica protiv Cibone bila je provera da li ekipa može da igra 40 minuta skoncetrisano i ozbiljno.

 Iskusni stručnjak smatra da njegovi igrači u tome nisu uspeli, uprkos ubedljivoj pobedi rezultatom 92:53 (21:20, 29:18, 22:8, 20:7) u okviru sedmog kola regionalne ABA lige.

"Bilo je momenata kad smo igrali sa dobrom odbranom i logičnim napadom. Ali bilo je i praznog hoda. To mora da se popravi jer slede i teže utakmice sa kvalitetnijim protivnicima", izjavio je Ivanović na konferenciji za medije nakon utakmice.

Na pitanje novinara da li je koncentracija igrača ključan segment u igri, odgovorio je da jeste jer svaki igrač mora da bude spreman da odigra maskimalno kad uđe u igru.

"Za mene je svaka utakmica fešta. Svakoj utakmici mora da se pristupi skoncetrisano i sa euforijom da se odigra što bolje. Ja tako pristupam i to tražim od igrača. Fizička sprema igrača je takva kakva je. Znate kako je govorio Duško Radović - Hteli bismo ali ne možemo. Ali kada bismo hteli više, onda bismo mogli više. Ipak mi hoćemo toliko da ne možemo", zaključio je trener "crveno-belih".

Crvena zvezda sledeću utakmicu igra u utorak, kada gostuje Albi u okviru devetog kola Evrolige.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci