Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Barać
Košarka
14.01.2023. • 09:30

BARAĆ PRED IGOKEU: gokea je klub koji godinama savršeno selektira ekipu

Barać
Mega MIS/Ivica Veselinov
"Pojačao ih je i Milosavljević koji donosi veliki kvalitet"

Košarkaši Mega MIS-a posle pobede nad FMP Meridianom minulog vikenda, u subotu nastavljaju borbu u ABA ligi. Čeka ih gostovanje u Laktašima ekipi Igokee u okviru 15. kola, a duel je zakazan za 17.00, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Povratak u Aleksandrovac predstavljaće posebno zadovoljstvo za trener Marka Baraća, koji je tri godine proveo u stručnom štabu Igokee:

"Osećam veliko zadovoljstvo zbog povratka na mesto gde se osećam kao kod kuće. Igokea je klub koji godinama savršeno selektira ekipu, kako sa igračkog tako i ljudskog aspekta. U tom stilu su, zbog povreda i odlazaka, izvršili i dopunsku selekciju. Sada je to ponovo pun roster, iskusan i odlično vođen. Moramo da budemo na visini zadatka, da odigramo gotovo savršenu utakmicu ukoliko želimo da dođemo u poziciju da pobedimo", rekao je Barać.

Mladi center Mege Matej Rudan ističe da Igokea ima odličan tim, koji je dodatno dobio na kvalitetu dolaskom njegovog doskorašnjeg saigrača Dragana Milosavljevića:

"Igokea je tim sastavljen od iskusnih i mladih domaćih igrača, ali i sa kvalitetnim Amerikancima koji su veoma dobro selektirani. Pojačao ih je i Milosavljević koji donosi veliki kvalitet i iskustvo u njihov tim. Nisu u najboljem naletu poslednjih par utakmica, ali to će im sigurno dati samo još veću motivaciju. Moramo da budemo pametni i da igramo našu igru. Da odigramo dobro u odbrani pika, zato što imaju dominantne igrače na lopti i što je najvažnije, moramo da budemo čvrsti i koncentrisani, da im ne dozvolimo lagane poene", istakao je Rudan.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci