Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:15
Best of Juventus 2019/2020
arenasport2
Na programu od 18:30
Mornar - Partizan
arenasport3
Na programu od 19:30
Carl Lewis
arenasport4
Na programu od 19:45
Great teams Holandija
arenasport5
Na programu od 18:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
26.03.2020. - 09:10

Konor prešao sa reči na dela - posle javnih poziva, sada kupuje opremu!

Guliver/Getty images/Steve Marcus
Najveća MMA zvezda danima poziva ljude da se čuvaju, a sada kupuje i opremu za bolnice

Najveća aktivna zvezda mešovitih borilačkih veština (MMA) Konor Mekgregor objavio je da planira da bolnicama u Irskoj kupi zaštitnu opremu u vrednosti od milion evra.

Mekgregor je na Tviteru objavio svoju privatnu prepisku sa irskim ministrom finansija Paskalom Donahoom u kojoj je nabrojao šta je sve uradio za širenje svesti o društvenom distanciranju i izolaciji, ali i o donaciji opreme.

Ovo je usledilo samo dan pošto je Mekgregor pozvao vlasti Irske da uvedu zabranu kretanja i strožije mere prema onima koji ne poštuju preporuke o držanju distance.

"Kupujem opremu za ličnu zaštitu u vrednosti od milion evra, koja će biti raspoređena bolnicama koje se bore u regionu", kaže između ostalog Mekgregor u dugačkom odgovoru.

Ministar Donahou je započeo prepisku posle strastvenog videa koji je Mekgregor objavio u utorak, i zamolio je sportistu da prenese drugima važnost društvenog udaljavanja na svojim jako popularnim društvenim mrežama.

Poslednje brojke, objavljene u sredu uveče, pokazuju da je broj zaraženih u Irskoj 1.564. Do sada je devet osoba preminulo.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci