Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 14:30
Kao nekada
arenasport2
Na programu od 15:00
Genoa - Crotone
arenasport3
Na programu od 15:00
Montpellier - Angers
arenasport4
Na programu od 14:30
IGOR/IVAN
arenasport5
Na programu od 15:30
Skendija - Akademija Pandev
Otvori pretragu
Fudbal
13.02.2020. - 11:37

Zidan kad izazove saobraćajku, napravi i "selfi" sa drugim vozačem

Guliver/Getty images/Angel Martinez, Angel Martinez/Getty Images Europe
Nedavna situacija u Madridu je dospela u španske medije.

Zinedin Zidan uspeva da izmami osmeh na lica čak i kada nešto zgreši. Trener Real Madrida i legendarni fudbaler izazvao je manju saobraćajnu nesreću u Madridu, ali se sve završilo na šarmantan način.

Vozač udarenog automobila je vrlo brzo shvatio ko je bio za volanom drugog vozila.

Ignasio Fernandez se vozio kroz madridski kraj Valdebebas prošle subote, kada ga je na kružnom toku udarilo jedno vozilo. On je zakočio da bi propustio drugi automobil, ali se potom začio udarac otpozadi.

Kada je izašao iz kola, shvatio je da ga je udario Zinedin Zidan, ni manje ni više. Francuz je išao na trening Real Madrida, a "Glas Galicije" prenosi da je vlasnik salona nameštaja prvi "probio led".

"Čim sam ga video, prepoznao sam ga i rekao 'Voleo bih da smo se upoznali u drugačijim okolnostima, ali ni ovo nije loše'", rekao je Fernandez.

Kako bi izbegli odugovlačenje čitavog procesa (pojedini mediji su smešteni u blizini Realovog trening centra), Ignasio je ponudio Zidanu njegove papire osiguranja, kako bi rešili pitanje udarenog automobila. Ipak, Fernandez nije mogao da odoli.

Tražio je Zidanu da naprave "selfi".

"Rekao sam mu da bismo mogli da napravimo "selfi", jer mi u suprotnom ljudi neće verovati da me je Zidan udario. I vrlo pristojno je pristao. Skinuo je kačket i fotografisali smo se", rekao je Fernandez.

Kasnije je Ignasio dobio poziv od Zidanovog predstavnika koji se čoveku zahvalio što je stvar bila brzo rešena i što nije od Zidana tražio usluge poput dobijanja Realovog dresa ili karata za neku njihovu utakmicu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci