• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
"Žao mi je Radničkog... Uzdrmao ih i MOJ ODLAZAK!"
Izvor: Mondo | Autor: Milutin Vujičić | Postavljeno: 19.07.2019.
Nenad Lalatović je sa Radničkim ostvario istorijski uspeh prošle sezone, ali klub iz Niša nije to iskoristio i odmah...

Mondo/Stefan Stojanović

Iznenada se desilo! 

Nenad Lalatović je sa Radničkim ostvario istorijski uspeh prošle sezone - vodio ga do drugog mesta na tabeli, zabeležio rekordni niz utakmica bez poraza...

Ugovor mu je trajao do kraja sezone, delovalo je da će u inostranstvo, međutim uspeo je da se dogovori sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevim oko ostanka na "Čairu". Počele su pripreme, sa njima i odlasci nosilaca ključnih igrača, a onda odlazak Lalatovića u Vojvodinu!

Radnički je u tom trenutku već znao rivala u prvom kolu Lige Evrope, bila je to Flora iz Talina, "već je video" duele sa Ajntrahtom, međutim izgubili su od Estonaca. 

Novi trener Simo Krunić nije uspeo da ponovi uspehe iz prošle sezone i došla je opomena u vidu gorkog poraza u Talinu (2:0). Nadali su se da će pred domaćom publikom napraviti preokret, međutim Radnički nije slavio ni u revanšu (2:2). 

"Znate kako, moram da kažem da mi je žao Radničkog", rekao je Nenad Lalatović na koferenciji za medije pred meč Vojvodine i Mačve

"Proveo sam tamo godinu dana i znate da sam uvek pričao da mi je najlepše bilo ovde u Vojvodini... Ali, tamo je drugo po redu. Žao mi je što nisu prošli jer ti igrači zaslužuju da prođu. Kao i uprava, znam da navijači u Nišu vole fudbal....".

Od njegovog odlaska sa "Čaira" ekipa se znatno promenila. 

"Bili su kvalitetniji, ali mnogo igrača je otišlo. Otišao sam i ja i to ih je možda malo uzdrmalo. Ostali su mi u srcu, biće uvek. Nadam se da će i naredne sezone uspeti u tome da izbore Evropu, kao uostalom i Vojvodina", zaključio je 41-godišnji trener. 

MONDO PODKAST: "SVE U 16" SA NENADOM LALATOVIĆEM

Izvor: MONDO
<< NAZAD