Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Zoran Filipović
Fudbal
02.12.2022. • 18:45

ŠVAJCARCI SU JAKI, ALI MOŽEMO DA DOBIJEMO: Filipović za TV Arena sport

Zoran Filipović
(MN Press)
Bivši reprezentativac veruje u "orlove"

Fudbalska reprezentacija Švajcarske je fizički jaka, defanzivno vrlo disciplinovana, ali reprezentativci Srbije imaju kvalitet da ih savladaju, smatra nekadašnji napadač Crvene zvede i nacionalnog tima Zoran Filipović.

Iskusni stručnjak je u razgovoru za TV Arena Sport u Dohi, pred večerašnji duel (20, TV Arena 1 Premium) naglasio da veruje u ovu generaciju fudbalera Srbije i da "orlovi" imaju u šansu da se plasiraju u osminu finala.

"Švajcarci su tim kojejm je defanziva jača od ofanzive. Protiv Brazila se videlo da dobro stoje ispred svog gola, protivnik teško stvara šanse protiv njih, ali svaka ekipa ima svoje falinke, pa tako i oni. Za nas je najvažnije da su svi špicevi zdravi i spremni da ostvare značajnu pobedu", rekao je Filipović.

Kao najveći plus ove generacije Srbije Filipović ističe sjajnu atmosferu u ekipi, a posebno naglašava da su napadači najjači adut u ekipi selektora Dragan Stojkovića.

"U timu postoji hemija i to je jako važno. Mi imamo tri sjajna napadača, koji su različiti tipovi igrača, ali s druge strane, imaju tu sposobnost da mogu da igraju zajedno. Verujem da će to dati rezultat", naglasio je Flipović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci