Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nemanja Milunović
Fudbal
21.11.2022. • 19:40

MILUNOVIĆ PRED ZENIT: Dobra prilika da vidimo na čemu smo

Nemanja Milunović
(MN Press)
Crveno-beli otputovali u Rusiju

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 18 časova gostovati Zenitu u prijateljskom meču, posle čega će se spustiti zavesa na jesenji deo sezone.

Defanzivac crveno-belih, Nemanja Milunović, istakao je da iako utakmica nema rezultatki značaj, protivnik je jako kvalitetan, što je dobra prilika da se ekipa izmeri:

"Posle dugačke polusezone, očekuje nas utakmica koja nema takmičarski značaj, ali igraćemo sa kvalitetnim protivnikom i bićemo u prilici da se izmerimo da li i koliko možemo da pariramo velikanu kao što je Zenit. Trenutno ne igraju evropska takmičenja, ali znamo kakve su rezultate ostvarivali prethodnih godina i koliko je to ozbiljan klub. Još ta utakmica i onda idemo na zasluženi odmor".

Potom je pomenuo saigrače koji su otišli na Mundijal (Strahinja Eraković - Srbija, Milan Borjan - Kanada, Osman Bukari - Gana):

"Pohvalio bih igrače koji se nalaze sa reprezentacijama. Imamo trojicu fudbalera iz našeg tima na Svetskom prvenstvu i izuzetno mi je drago zbog toga. Ipak, najvažnije i za nas, i za njih je da budemo zdravi. Utakmica sa Zenitom je prijateljska, lep je povod i način da privedemo polusezonu kraju, ali najvažnije je da svi odemo zdravi na odmor, kako bi se što spremniji vratili po nove pobede".

Meč protiv Zenita biće sjajna prilika da se zaokruži i završi polusezona na najbolji mogući način. 
 
"Bio je baš paklen ritam ove jeseni. Imali smo veoma gust raspored, ali smo profesionalci i znamo sve strane fudbala. Naravno da nam se igra protiv Zenita, takve utakmice su za uživanje. Ipak, ono što je takođe izvesno je da možda neće meč biti na nekom visokom fizičkom nivou, ali izdržaćemo još 90 minuta", podvukao je Milunović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci