• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Veselinović u Čuki: Da je više ovakvih klubova!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 11.06.2019.
"Ovo nije neka fraza, rekao sam i ranije kad sam sa Vojvodinom pobedio ovde 6:1, da je Čukarički primer za mnogo...

MN Press

Čukarički u novu sezonu kreće s novim "šefom" i starim ambicijama.

Na Banovom brdu predstavljen je Aleksandar Veselinović, bivši trener Spartaka i Vojvodine, koji je za početak čestitao Simu Kruniću i njegovom stručnom štabu na rezultatima u prethodnoj godini, uz poruku da će njegov Čukarički uvek igrati na gol više.

"Zaista želim da istaknem da mi je zadovoljstvo što se ovde nalazim i što sam u mogućnosti da radim kao šef stručnog štaba Čukaričkog", rekao je Veselinović učtivo i nastavio.

"Ovo nije neka fraza, rekao sam i ranije kad sam sa Vojvodinom pobedio ovde 6:1, da je Čukarički primer za mnogo toga u našem fudbalu, kao i da bi svima nama koji radimo i živimo od fudbala bilo mnogo lakše kad bi ovakvih klubova bilo još više. Samim tim, moje zadovoljstvo je veliko, te bih se zahvalio i gospodi Obradoviću i Matijaševiću, što su me pozvali i objedinili ideje u zajednički cilj".

Novi trener "brđana" je istakao da će ambicije kluba i naredne sezone biti velike, a da će se posebno posvetiti pažnja razvoju i afirmaciji mladih igrača.

 

 

Čukarički je pre pet dana počeo pripreme i sledi uskoro odlazak u Sloveniju, tradicionalnu njihovu bazu u ovom delu sezone, dok sezona zvanično počinje 11. jula kada će igrati meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zbog obaveza sa reprezentacijom Gane će odsustvovati Samuel Ovusu, Miroslav Bogosavac igra za mladu reprezentaciju Srbije, dok su povređen Boris Kopitović i Miladin Stevanović.

"Čukarički će igrati na tri fronta, a ujedno ima važnu etapu u svom radu, afirmaciju mladih igrača. Obaveza je da, ujedno je to i stav kluba, da što više mladih igrača uključimo u rad prvog tima. Saglasan sam sa tim, koliko god situacija bude dozvoljavala, te da za godinu dana klub ima neka nova imena koja je afirmisao", kazao je Aleksandar Veselinović.

Ugovor sa njim potpisan je na godinu dana.
 

<< NAZAD