Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
Milwaukee - Miami
arenasport2
Na programu od 03:30
Lokomotiva - Osijek
arenasport3
Na programu od 02:30
Rangers - Aberdeen
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Sydney FC
arenasport5
Na programu od 04:00
Four Days in October
Otvori pretragu
Adrijano
Fudbal
04.05.2021. • 13:13

VELIKA ČAST: Adrijano ulazi u "Kuću slavnih"

Adrijano
Instagram/Screenshot/adrianoimperador
Pamtite njegov razorni udarac, a sada dobija veliko priznanje

Legenda brazilskog fudbala i italijanskih klubova Parme i Intera dobiće neverovatnu čast! Legendarni Adrijano ostaviće otisak svojih stopala na stadionu Marakana i tako ući u ''Kuću slavnih'' brazilskog fudbala.

Ovaj gest naišao je na dirljive emocije nekadašnjeg napadača, koji se rasplakao nakon što je primio vesti. U seriji fotografija koje je okačio na Instagram, Adrijano ne krije suze nakon informacije da će postati kultni lik brazilskog fudbala.

Nekadašnji golgeter, poznat po razornom udarcu, jedva je sastavio nekoliko rečenica u objavi na društvenim mrežama i kratkoj izjavi za medije.

''Reakcija kada sam dobio vest da će otisak mojih stopala dobiti mesto na Marakani. Hvala za sve. Neverovatno sam uzbuđen. Ovo je moj san'', rekao je Adrijano kom je učinjena velika čast.

Već u igračkim danima Adrijano je imao problema sa provodom i alkoholom, a na njegovu promenu ponašanja uticala je smrt oca za kog je bio vezan. U poslednje vreme pratili su ga i seks skandali, što za fudbalere iz Brazila nije neobično.

Mnogi smatraju da je u fudbalskom svetu mogao i morao više, ali deluje da se on nikada nije pokajao zbog karijere. Ipak, imaće naslednika koji treba da bude mudriji. Prethodnih dana stigla je informacija iz Brazila da je njegov sin prešao u jednu od najboljih fudbalskih škola u zemlji.

Zbog ogromne popularnosti koju ima kod navijača Flamenga (ponikao u klubu) i reprezentacije Brazila, odlučeno je da ceremonija bude obavljena tek navijačima bude dozvoljen povratak na stadion. Adrijano će tada ostaviti otisak svojih stopala na kultnom stadionu, a navijači moći da ga pozdrave i verovatno još jednom rasplaču. Od sreće, kako drugačije!

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci