Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:45
Lazio - Bologna
arenasport2
Na programu od 21:00
PSG - Dijon
arenasport3
Na programu od 20:45
Joventut Badalona - TD Systems Baskonia
arenasport4
Na programu od 22:00
Atlanta United - D.C. United
arenasport5
Na programu od 22:00
RB Bragantino - Goiás
Otvori pretragu
Fudbal
24.09.2020. - 18:00

UMALO TRAGEDIJA, TURSKOJ LEGENDI ŽENA SPREMALA UBISTVO: Udružila se s ljubavnikom, htela da plati 10 miliona!

Guliver/Getty Images/Gunnar Berning
Neverovatna priča o životu čoveka koji je bio član najbolje generacije turskog fudbala.

Svega i svačega smo se nagledali prateći fudbal, ali ovo još ne pamtimo.

Jedan legendarni fudbaler Turske, koji je učestvovao na Svetskom prvenstvu 2002. godine, mogao je da bude ubijen i to "zahvaljujući" svojoj supruzi!

Emre Ašik je legenda tamošnjeg fudbala i nekadašnji igrač sva tri najveća turska kluba (Fenerbahče, Galatasaraj i Bešiktaš) bio je meta sopstvene supruge, koja je pokušala da organizuje njegovo ubistvo!

Kako javljaju mediji iz Turske, Jagmur Ašik je optužena da je planirala ubistvo svog muža. Prema optužnici koju je podigle tužilaštvo, Jagmur Jašik je optužena da je svom ljubavniku ponudila oko 1.300.000 američkih dolara (ili 10.000.000 turskih lira) da bi organizovao ubistvo njenog muža.

Na kraju je sve to priznao i njen ljubavnik Erdiju Sunguru.

"Imali smo aferu. Ona je samo razmišljala o novcu koji bi nasledila nakon Ašikove smrti. Tražila je da ga ubijem, ali odbio sam to", rekao je Sungur istražiteljima.

On je otkrio da je čak htela i da ga "pripremi" za taj čin.

"Jednom je donela komad mesa i tražila da pucam u to. Pokušao sam to da uradim, ali sam zatvorio oči. "Ne možeš to uradiš", besno je urlala na mene", pričao je njen ljubavnik.

Međutim, stvari se tu nisu završile.

Sungur je Jagmur upoznao s plaćenim ubicom koji je zbog tri ubistva već "ležao" u zatvoru, samo da bi ubio Emrea Ašika. U optužnici se navodi da je Jagmur dala plaćenom ubici pištolj i da su u jednoj turskoj regiji pretraživali sigurna mesta gde bi mogli da zakopaju telo nekadašnjeg fudbalera, nakon što bi ga ubili.

Ipak, plaćeni ubica je na kraju odustao od svega.

Emre Ašik je bio član najbolje generacije turskog fudbala s početka 21. veka, kada je učestvovao u osvajanju trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci