Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Liga šampiona
Fudbal
13.09.2022. • 10:00

TV ARENA SPORT PODIŽE STANDARDE: Kreću multiprenosi Lige šampiona

Liga šampiona
Ostaju i prenosi svih utakmica pojedinačno

Uvođenjem multiprenosa na utakmicama engleske Premijer lige, TV Arena sport je visoko podigla standarde, koji će od utorka, 13. septembra, biti na još višem nivou. Tada će, prvi put na ovim prostorima, na isti način biti realizovan multiprenos svih utakmica Lige šampiona koje počinju u 21.00 čas.

Svi golovi, šanse i najinteresantniji detalji večernjih utakmica biće prikazani na jednom kanalu, TV Arena 1 Premium, i to u realnom vremenu, bez odlaganja i čekanja. Slikom ćemo se seliti sa terena na teren i gledaoci najveće sportske televizije u ovom delu Evrope će dobiti užitak kakav i zaslužuju

"Portudili smo se da našim gledaocima pružimo nešto što niko do sada na ovim prostorima nije ni pokušao da uradi. Dakle, multiprenos utakmica Lige šampiona koje počinju u 21.00 čas, od sada će moći da isprate na jednom mestu i to u realnom vremenu. Svi oni koji nas prate mogli su već da vide sličan način prenosa i rada na utakmicama Premijer lige, a od sada ćemo sličnu stvar primeniti i kada je Liga šampiona u pitanju", kaže šef komentatora na TV Arena sport, Nenad Milovanović, i dodaje:

"Multiprenosi su svakako najzahtevnija forma u našem poslu, kako sa produkcione, tako i sa komentatorske tačke gledišta, ali ćemo se potruditi da našim gledaocima omogućimo ugođaj kakav do sada još nije viđen. Pozivam sve zaljubljenike u fudbal da nam se pridruže i da zajedno uživamo u najjačem klupskom takmičenju na svetu".

Ovakav pristup utakmicama Lige šampiona TV Arena sport imaće svakog utorka i srede do kraja grupne faze takmičenja, a pred nama je pravi spektakl, ne samo na terenima širom Evrope, već i uz najbolju sportsku televiziju u regionu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci