Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Miloš Milojević
Fudbal
07.09.2022. • 12:44

PADALI SU NA "MARAKANI" I VEĆI OD MONAKA: Zvezdaši optimisti pred početak Lige Evrope

Miloš Milojević
(MN Press)
Utakmica je na programu sutra od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium)

Fudbalere Crvene zvezde očekuje sutra prva utakmica grupne faze u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope, kad na "Marakanu" stiže francuski Monako, a trener Miloš Milojević i napadač Aleksandar Pešić veruju u dobar rezultat.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona naglašava da u svaku utakmicu ulazi sa željom da pobedi i ne može da se složi sa ocenom javnosti da se crveno-beli nalaze u krizi.

"Ne znam od kad je to remi protiv Partizana na njihovom stadionu neuspeh i to na utakmicu u koju su oni došli da se brane. Mi smo odigrali 1:1 protiv TSC, ali imali smo 27 udaraca ka golu od čega 11 u okvir gola i ne mogu da kažem da postoji kriza igre. Pobede su ono što nas gura napred, a ja se nadam već sutra da ćemo uspeti u tome. Neće biti lak, to znamo, Monako je fizički jaka ekipa, dominantni su u tom segmentu, ali slabiji su u defanzivnom skoku i postoji prostor za nas", rekao je trener Milojević i dodao:

"Mi volimo da igramo na ovom stadionu, naša publika nam daje vetar u leđa, a na ovom stadionu su padali mnogo jači timovi od Monaka. Pogledajte smao juče, Dinamo je savladao čelsi 1:0, a niti jsu oni 50 odsto jači od nas, niti je čelsi 50 odsto jači od Monaka".

Aleksandar Pešić je takođe govorio o tome koliko je igranje pred domaćompublikom drugačije za igrače Zvezde i istakao da očekuej pozizivan rezultat.

"Molim sve za malo podrške, jer mislim da ne igramo loše. Padali su na našem stadionu mnogo veći timovi od Monaka, pa što ne bi i Francuzi. Oni su jaka ekipa, dominantna i očekuje nas mnogo trke i borbe, ali verujem u dobar rezultat", rekao je Pešić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci