Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Milojević
Fudbal
03.11.2022. • 20:46

MILOJEVIĆ ZA ARENU: Naivno smo primili golove, prvi nas je pokolebao

Milojević
(MN Press)
Trener crveno-belih realno sagledao poraz u Monaku

Crvena zvezda je doživela evropsko otrežnjenje u Monaku, poraz od 4:1 ih je eliminisao iz Evrope. Greške iz prvog prvog poluvremena nisu mogle da se nadoknade. Trener Miloš Milojević je realno sagledao poraz.

"Mnogo detalja nije bilo dobro. Dobro smo otvorili meč, ali nas je prvi gol Monaka pokolebao. Otvorile su se neke stvari koje nisu smele na ovom niovu. Jako naivno su primljena dva gola. Protiv ovakvog rivala teško da vas takve stvari  ne koštaju. Kod 3:1 smo dali gol, da nije bio poništen zbog ofsajda možda smo mogli nešto da probamo, ali kad smo se otvorili primili smo još jedan pogodak. Teško je na ovom nivou sa ovakvim greškama doći do rezultata", istakao je Milojević.

Rizik sa samo jednim veznim igračem se nije isplatio.

"Sada je lako pričati, ne bežim od odgovornosti, ja sastavljam tim za koji mislim da će najbolje odgovoriti meču. Govoli su došli kao plod naivnosti".

Zvezda je završila evropsku sezonu.

"U većini utakmica, sem one u Trabzonu, smo pokazali da smo imali kvalietet, da smo imali više sreće igrali bismo proleće u Evropi. Okrećemo se u prvenstvu", zaključio je Milojević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci