Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Tomas Tuhel
Fudbal
13.10.2022. • 11:37

TUHEL SPREMAN DA ZAMENI SAUTGEJTA: Nemac želi da se vrati u Englesku

Tomas Tuhel
MN Press
Sve zavisi od rezultata Ostrvljana na Mundijalu u Kataru

Aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt ima važeći ugovor do 2024. godine, ali nakon šest vezanih mečeva bez pobeda na Ostrvu su već počele priče o njegovoj smeni, a kao prvi kandidat da ga zameni se pominje nemački stručnjak Tomas Tuhel.

Navodno, kako pišu tamošnji mediji, nekadašnji trener Čelsija, koji je klubu iz Londona doneo i titulu u Ligi šampiona, rekao je da bi mu bila čast da preuzme nacionalni tim Engleske.

Tuhel je bez posla od odlaska iz Čelsija, koji je napustio početkom septembra, a u međuvremenu je odbio da sedne na klupi Bajera iz Leverkuzena upravo zbog toga što želi ad se vrati na Ostrvu.

Ukoliko Engleska na predstojećem Svetskom prvenstvu (20. novembar – 18. decembar, TV Arena sport) ne bude ostvarila rezultate koji se od nje očekuju, pritisak na Sutgejta će biti još veči, mada on za sada odbija da se povuče.

"Uopšte ne razmišljam o tome. Uradili smo zajendo velike stvari, igrali finale Evropskog prvenstva i mislim da ćemo i u budućnosti ostvarivati slične uspehe. Verujem u ovu reprezentaciju, verujem u svoj rad i ne pomišljam da odustanem", rekao je nedavno Sautgejt.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci