Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:00
Inter - Bologna
arenasport2
Na programu od 16:15
Atletico Madrid - Athletic Bilbao
arenasport3
Na programu od 17:30
Poljska - Slovenija
arenasport4
Na programu od 17:00
Slaven - Istra
arenasport5
Na programu od 17:00
Lens - Lille
arenasport1x2
Na programu od 18:00
Otvori pretragu
Dunajska Streda
Fudbal
23.07.2021. • 08:36

TRENER SLOVAKA ZADOVOLJAN ISHODOM MEČA: Naš tim je bio pod velikim pritiskom

Dunajska Streda
(MN Press)
Andal Nemet se nada boljem izdanju svoje ekipe u revanš meču.

Ekipa Partizana je savladala DAC u Beogradu, ali će u Dunajskoj Stredi braniti samo 1:0 sa večerašnjeg meča. Iako su crno-beli bili mnogo bolji, Slovaci imaju čemu da se nadaju.

Delovalo je na konferenciji da su zadovoljni rezultatom, a da će na svom terenu pokušati da nadoknade gol zaostatka. Po onome što su prikazali večeras, mogu da budu srećni što u revanšu imaju priliku za prolaz!

Trener slovačkog tima veruje da je njegov tim pokušao da igra fudbal, ali da su problemi nastali već u uvodnoj fazi meča, zbog nesigurnosti.

''Pravili smo greške koje su Partizanu davale samopouzdanje i mogućnost da stvori šanse. Igrali smo veoma stabilno i pored toga što smo primili gol. Pokušavali smo da igramo fudbal, nismo čuvali rezultat. Imali smo pokušaje, probali da postignemo gol, ali nismo u tome uspevali'', otkrio je Andal Nemet, trener slovačkog kluba.

Jedan od najboljih igrača tima otkrio je da nije zadovoljan sovjom utakmicom! Andraš Šafer je istakao da mora više da pomogne timu na ovakvim susretima, a i njemu su se noge ''zavezale'' zbog atmosfere.

''Pripremali smo se za voema dobrog protivnika i to smo i imali na terenu. Naš mlad tim je bio pod velikim pritiskom, ali mislim da smo dobro reagovali. Revanš će biti drugačiji, mislim da ćemo moći da odigramo kao drugi deo meča danas. Nemamo u našem prvenstvu često prilike da igramo protiv ovako kvalitetnih ekipa'', istakao je Andraš Šafer, jedan od iskusnijih igrača i povremeni reprezentativac Mađarske.

Večeras je čuda na golu gostujućeg tima činio Martin Jedlička, čovek zaslužan za ''samo'' 1:0.

''Martin je dobar dobar i danas je branio odlično, pokazao je zašto verujemo u njega. On je jedan od iskusnijih igrača u našem timu i večeras nam je mnogo značio'', rekao je trener gostiju.

Posebno dobar utisak na Šafera ostavili su navijači Partizana.

''Kad sam pričao pre meča sa momcima, govorili smo da se zbog ovakvih mečeva igra fudbal. Nažalost, stadion nije bio skroz popunjen, ali je atmosfera bila dobra. Verujem da ćemo igrati u sličnoj atmosferi na svom stadionu. Naši navijači znaj uda naprave atmosferu i verujem da će biti ispunjena bar polovina stadiona'', rekao je Andreas Šafer.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci