Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Ibrahim Mustafa
Fudbal
22.01.2023. • 09:25

ZVEZDA DANAS PROTIV DINAMA NA ARENI: Milojević traži bolju realizaciju protiv Gruzijaca

Ibrahim Mustafa
Facebook/FK Crvena zvezda
Meč Crvena zvezda - Dinamo Tbilisi gledajte od 15.00 časova na TV Arena Premium 1

Fudbaleri Crvene zvezde juče su u trećoj pripremnoj utakmici u Turskoj pobedili slovenački Koper 1:0, a danas od 15.00 časova rival će im biti Dinamo Tbilisi, šampion Gruzije.

Bez povrešenih napadača Aleksandra Pešića i Kalife Kulibalija, glavna odlika lidera Mozzart bet Superlige u dodadašnje tri provere bila je dobra, brđa, agresivna igra sa jakim presingom, veliki broj stvorenih prilika, ali i slaba realizacija. 

Osim meča sa Lehijom (3:1), mreže Nefčija i Kopra tresle su se samo po jedanput (1:0), pa se danas očekuje da ofanzivci crveno-belih imaju veću koncentraciju u završnici.

"Imali smo otvorene prilike, ali dugujemo golove i sebi i navijačima, bez obzira na to što su prijateljske utakmice. Zadovoljan sam zalaganjem i odgovornošću igrača, a postoje finese koje treba da doradimo. Nije to perfektno, ali imamo još sedam, osam dana, da na tome radimo. Promešaćemo karte danas, sve sa ciljem da pazimo na opterećenje igrača, kako bi svi imali sličan broj minuta u prve četiri utakmice", istakao je trener Miloš Milojević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci