Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Žarko Lazetić
Fudbal
23.01.2023. • 12:05

ŽARKO LAZETIĆ ZADOVOLJAN: Parirali smo crno-belima, Radin i Cvetinović dolaze na "svoje"

Žarko Lazetić
(MN Press)
Trener TSC potencirao je intenzitet meča i dobru igru pojačanja

TSC je trećeplasirana ekipa Mozzart Bet Superlige, a kvalitet za sam vrh sprskoligaškog fudbala potvrđen je i u pripremnom meču sa Partizanom (1:1) iako su bili lišeni pomoći petorice igrača, trojice reprezentativaca Srbije.

Trener Žarko Lazetić je ovaj susret želeo da iskoristi pre svega da vidi kako će se igrači snaći u visokom presingu protiv kvalitetnijeg protivnika. U prvih 20 minuta to je izgledalo jako dobro.

"Zadovoljan sam utakmicom, odigrana je u dobrom intenzitetu, koliko smo mogli u ovoj fazi priprema parirali smo Partizanu. Pritiskali smo visko, nekad je to bilo uspešno, nekad ne, ali za ovu fazu priprema sam zadovoljan, mada ću pravi sud imati kada pogledam još jednom meč. A, navikli smo da primamo golove protiv Partizana iz slobodnih udaraca. Natho u Humskoj, pa Urošević u Topoli i sada ponovo kapiten crno-belih. Međutim, uspeli smo da se vratimo u meč i bez petorice igrača, trojice reprezentativaca. Mlađim igračima je trebalo malo vremena da se naviknu na intenzitet igre Paetizana", rezimirao je meč Lazetić za TV Arena sport.

Pojačanja Milan Radin i Dušan Cvetinović su danas odigrali na visokom nivou

"Odlični su bili Radin i Cvetinović, trebalo im je vemena da se uklope, da pohvataju neke zahteve, da se naviknu na saigrače. Danas je to zaličilo na ono što hoćemo".

Prelazni rok je TSC završen, ako ne bude odlazaka.

"Što se nas tiče to je to. Radin i Cvetinović su stigli od starta priprema, tu je i Seke. Ako ode neki igrač odreagovaćemo na tržištu. Ne bi trebalo da dođe do promena".

Lazetić se nadovezao i na apel Gordana Petrića da se što pre reši kada se nastavlja Mozzart Bet Superliga.

"Sad sam čuo od Gordana za priče o mogućem odlaganju. Ako negde bude snega biće nama u Novom Pazaru, Partizanu u Kruševcu, zatuim Ivanjici i Lučanima. Mnogo bi nam značilo da znamo što pre kakav je plan, nas u četvrtak čeka poslednji duel sa Šturmom, pa u petak povratak u Srbiju. Nadam se da će se i to pitanje pravovremeno rešiti, da znamo imamo li nedelju ili dve do starta lige", zaključio je Lazetić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci