Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Zlatanović
Fudbal
24.01.2023. • 20:30

ZVEZDA RAZMIŠLJA O ZLATANOVIĆU: Izraeleci prenose interes šampion Srbije za bivšeg igrača Radnika

Zlatanović
(MN PRESS)
Zvezda ga htela i letos, ali je tada suma bila viša za pola miliona i kao "jeftinija" opcija izabran je Kulibali

Srpski fudbaler koji je prošao omladinsku školu Partizana, Igor Zlatanović, vrlo je blizu prelasku u Crvenu zvezdu.

Aktuelni šampion Srbije u samom špicu napada kao prvu opciju ima Aleksandra Pešića, koji je bez premca trenutno najbolji napadač u klubu. Mladi Jovan Mijatović se još uvek razvija i sigurno je da njegova uloga ne može biti prevelika jer je u pitanju "dečak" od svega 17 godina.

Na Kalifu Kulibalija se još odavno ozbiljno ne računa, s obzirom na to da iza sebe ima jako lošu polusezonu u kojoj slobodno možemo reći nije zadovoljio niti jednu pristalicu Crvene zvezde, pa tako ni stručni štab i upravu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ערוץ הספורט (@sport_5)

Baš iz tog razloga, crveno-beli smatraju da bi trebalo dovesti još jednog napadača koji je već izgrađen i na koga se može računati. Zlatanović je trenutno član izraelskog Makabija iz Netanje, a pominje se da bi u redove srpskog šampiona trebalo da pređe za obeštećenje u iznosu od milion evra.

Zvezda ga je htela i letos, ali je tada suma bila viša za pola miliona i kao "jeftinija" opcija izabran je Kulibali.

Dvadesetčetvorogodišnji ofanzivac je na 22 utakmice u izraelskom šampionatu postigao deset golova, što je svakako lepa statistika.

Zlatanović je kao što smo već pomenuli, prošao školu Partizana, ali nije zaigrao za prvi tim. Kao senior je nastupao za surdulički Radnik, Majorku, Numansiju, Kasteljon i Makabi Netaniju.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci