Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Čukarički - Slask
arenasport2
Na programu od 10:00
Arsenal - Man United, The Best Of
arenasport3
Na programu od 10:00
Flamengo - America Mineiro
arenasport4
Na programu od 10:00
Napredak - Radnički 1923
arenasport5
Na programu od 10:30
9,79
arenasport6
Na programu od 10:00
Besiktas - Ajax
arenasport7
Na programu od 10:00
Atalanta - Olympiacos
arenasport8
Na programu od 10:00
New Orleans - Chicago
arenapremium1
Na programu od 11:00
Roma - Juventus, The Best of Juventus
arenapremium2
Na programu od 10:00
Miami - Atlanta, G5
arenapremium3
Na programu od 10:30
Sevilla - Betis, The Best of Sevilla
Otvori pretragu
Zlatan Šehović
Fudbal
20.06.2022. • 11:55

SAZREO SAM KAO ČOVEK I KAO FUDBALER: Zlatan Šehović očekuje dobru sezonu u Parizanu

Zlatan Šehović
FK Partizan
Povratnik u Humsku ima velika očekivanja u crno-belom dresu

Pre četiri godine pod dirigentskom palicom tadašnjeg trenera Miroslava Đukića, Zlatan Šehović je u Ptuju odradio prve pripreme sa Partizanaom, a ove godine na istom mestu, ali pod vođstvom Ilije Stolice  nema ulogu debitanta već jednog od većih pojačanja u crno-belom timu.

Mladi levi bek se pole dve i po godine provedene u Izraelu vratio u Humsku, gde bi trebalo da rastereti Slobodana Uroševića na poziciji levog beka i od njega se u nastupajućoj sezoni mnogo očekuje.

"Za dve i po godine u Makabiju iz Netanje sam promeno trojicu trenera i kod svakog sam igrao, a proglašen sam i za najboljeg defanzivca lige. Smatram da sam za to vreme sazreo i kao čovek i kao fudbaler i danas sam bolji nego što sam bio kad sam odlazio iz Partizana. Napredovao sam u svakom smislu i to ću se potruditi da pokažem u ovoj sezoni", poručio je u izjavi za klupski sajt Šehović.

Povratnik u Humsku naglašava da je jedan od glavnih razloga za njegov dolazak i trener Ilija Stolica sa kojim ima sjajan odnos.

"Dva puta mi je bio selektor, najpre u reprezentaciji do 17, a potom i do 21 godine. Mnogo sam od njega naučio. Izuzetno ga poštujem i zaista sam srećan što ponovo sarađujemo", rekao je Šehović a potom dodao da je sve vreme u inostranstvu pratio šta se dešava u Partizanu:

"Pratio sam sve mečeve fudbalskog i košarkaškog kluba. U Partizan sam došao s asedma godina, 10 ili 11 godina sam bio u mlađim slekcijama i zaista volim ovaj klub. Posebno mi je teško pala prošla sezona u kojoj mislim da su momci zaslužili da osvoje titulu jer su bili fenomenalni".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci