Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Čukarički - Slask
arenasport2
Na programu od 10:00
Arsenal - Man United, The Best Of
arenasport3
Na programu od 10:00
Flamengo - America Mineiro
arenasport4
Na programu od 10:00
Napredak - Radnički 1923
arenasport5
Na programu od 10:30
9,79
arenasport6
Na programu od 10:00
Besiktas - Ajax
arenasport7
Na programu od 10:00
Atalanta - Olympiacos
arenasport8
Na programu od 10:00
New Orleans - Chicago
arenapremium1
Na programu od 11:00
Roma - Juventus, The Best of Juventus
arenapremium2
Na programu od 10:00
Miami - Atlanta, G5
arenapremium3
Na programu od 10:30
Sevilla - Betis, The Best of Sevilla
Otvori pretragu
fudbaleri Partizana
Fudbal
18.06.2022. • 09:53

PARTIZAN U SLOVENIJI: Crno-beli krenuli na dvonedeljne pripreme

fudbaleri Partizana
(MN Press)
Tim iz Humske će u Ptuju boraviti do 2. jula

Rad u Beogradu je završen i ekspedicija Partizana predvođena novim trenerom Ilijom Stolicom danas odlazi u Sloveniju, tačnije u Ptuj. Hotel "Primus" biće naredne dve nedelje baza crno-belima, gde će se spremati za predstojeću sezonu u kojoj su ciljevi, kao i uvek najviši.

Novi šef stručnog štaba i njegovi saradnici na raspolaganju će imati 23 igrača, među kojima je nekolicina igrača priključena iz omladinskog pogona, a tu je i povratnik Zlatan Šehović koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniše Saničanin i član nacionalnog tima Crne Gore Igor Vujačić će se ekipi pridružiti 25. juna, a kaanije će stići i mladi štoper Mihajlo Ilić koji se selekcijom Srbije nastupa na EP.

Sportski sektor u Humskoj radi na dovođenju novih igrača, pa će put Slovenije u narednih nekoliko dana sigurno krenuti još neko novo lice, a trebalo bi da stigne i Danilo Pantoć koji se oporavlja nakon operacije kolena.

Tokom dvonedeljnih priprema ekipa će odigrati dve kontrolne utakmice i to protiv Kluža u petak, 24. juna (17.30) u Gornjoj Radgoni, odnosno protiv Spartaka iz Trnave četiri dana kasnije u Kidričevu (18.00), a obe utakmice biće direktno prenošene na TV Arena sport.

Na put u Sloveniju su krenuli: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Mateja Stašević, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Ljubomir Fejsa, Bibras Natho, Nikola Terzić, Mihajlo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender, Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar, Vanja Vlahović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci