Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Dušan Kerkez
Fudbal
18.01.2023. • 12:27

GOLOVI ĆE DOĆI: Dušan Kerkez za TV Arena sport posle poraza Brđana

Dušan Kerkez
FK Čukarički
Trener Čukaričkog video mnogo pozitivnih stvari u porazu od Karabaga

Niko ne voli da gubi, ali u pripremnim utakmicama su za trenere mnogo važniji neki postavljeni zahtevi od samog rezultata. Čukarički je odigrao veoma dobar meč protiv stalnog učesnika evrokupova, šampiona Azerbejdžana Karabaga i jedino je na kraju utisak pokvario ishod - 0:1. 

Bio je to drugi poraz Brđana u trećoj kontrolnoj utakmici. Za razliku od duela sa Legijom, trener Dušan Kerkez je bio mnogo zadovoljniji učinkom igrača.

"Nikad poraz nije dobar, svaku utakmicu želimo da pobedimo. Međutim, odigrali smo mnogo bolju utakmica nego protiv Legije, zadovoljan sam u trkačkom delu. Prikzaali smo dobru igru, imali mnogo šansi i nismo zaslužili poraz. A, golovi će doći", rekao je Kerkez za TV Arena sport.

Povrede često kvare raspoloženje, štoper Kovačević nije igrao, a Vujadinović se povredio.

"Imamo mi i mlade igrače. Serafimović je u posla sata koliko je bio na terenu pokazao da može da se računa na njega. Dobijače šansu".

Brđani naredni duel imaju protiv Maribora 22. janauara, a na kraju je rival Slask. Jači rivali su namerno birani.

"Planski smo tražili jače rivale, da vidimo gde grešimo. Protiv ovakvog rivala svaka greška se plaća. Bila je ovo odlična utakmica za naše igrače".

Gajić je za sada jedini novalija, a Kerkez nije  trošio reči na prelazni rok.

"Transfer period je dug, pitanje u vezi sa njim je za naše direktore. Transferi su "živa stvar" i zavise od odlazaka. Ako neko ode spremni smo da dovedemo pojačanja. Ja sam zadovoljan kadrom, ali kao i svakom treneru nikad nije dosta kvalitetnih igrača", zaključio je Kerkez.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci