Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Kvinsi Menig
Fudbal
19.09.2022. • 11:20

CRNO-BELI SLOBODNI DO ČETVRTKA: Zaslužen odmor posle dobrih rezultata

Kvinsi Menig
(MN Press)
Gordan Petrić odlučio da nagradi ekipu

Pobeda nad Radnikom u Surdulici (2:0) u 12. kolu Mozzart bet Superlige nije značajna samo zbog nova tri boda, već i zbog toga što fudbaleri Partizana uz mnogo pozitine energije odlazena dvonedeljnu pauzu.

Trener crno-belih Gordan Petrić igrače je do četvrtka oslobodio svh obaveza, a nakon tog perioda će ekipa ponvo biti na okupi ilibarem veći deo nje, budući da određeni broj igrača ima obaveze sa nacionalnim timom.

Jedan od onih za koje nema predaha je i Izraelac Bibras Natho, koji je bio strelac za tim iz Humskke u Surdulici.

"Veoma važna utakmica za nas, posebno jer je poznato da je u Surudilici veoma težak teren, ne samo kada govorimo o travi, već je i stadion mali. Stoga smo igrali sa pet igrača pozadi, što nije bilo lako, ali smo izgurali ono što smo hteli. Sačuvali smo gol, što je najvažnije, a onda smo uz pomoć dobrih igrača u napadu uspevali da iskoristimo situacije u našu korist", rekao je Natho za klupski sajt i dodao:

"Srećan sam zbog pobede i što možemo da odemo na odmor sa pozitivnim rezultatom. Poslednjih mesec dana imamo dobre rezultate i dobru energiju u timu i kada se vratimo sa pauze moramo tako da nastavimo. Ja neću imati predaha, imam veoma važne utakmice sa reprezentacijom Izraela protiv Albanije i Malte i nadam se pobedema, a potom da nastavimo sa pobedama i u prvenstvu".

Za razliku od Izraelca, Holanđanin Kvinsi Menig, koji je takođe bio strelac u Surdulici, odmor će provesti u Holandiji, gde će imati i terapije zbog povrede koja ga muči već neko vreme.

"Drago mi je što sam se vratio golom, dugo nisam bio u ekipi, ali sada sam dobro. Idem u Asteradm da se odmorim, vidim sa porodicom i prijateljima, a imaću i terapije, posle čega ću biti spremn da nesmetano treniram", reko je Menig.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci