Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Bayern - PSG
arenasport2
Na programu od 17:00
Ub - Tent
arenasport3
Na programu od 16:45
Tottenham - Man. United
arenasport4
Na programu od 16:45
Golden State - Denver
arenasport5
Na programu od 17:00
Tim Richmond
Otvori pretragu
Fudbal
08.04.2021. • 20:01

ZVEZDA PRED DERBI IŠLA U MANASTIR: Dobili blagoslov, pa pobedili Partizan (VIDEO)

YouTube/Crvena zvezda/printscreen
Stanković poveo kompletan tim na zanimljivo putovanje

Crvena zvezda juče je upisala pobedu u 164. večitom derbiju, pogotkom Mirka Ivanića, a ovaj susret imao je zanimljivu uvertiru. Kako bi se gradio timski duh, Dejan Stanković poveo je momke na zanimljivu ekskurziju.

Dan pre najveće utakmice srpskog fudbala crveno-beli posetili su manastir Kovilj, koji se nalazi nedaleko od Novog Sada i sagrađen je u 13. veku!

Delegaciju Crvene zvezde u Bačkoj činili su i strani fudbaleri koji nisu pravoslavne veroispovesti, a svi igrači i članovi stručnog štaba dobili su blagoslov.

Zanimljivo, manastir Kovilj nalazi se u Bačkoj, a crveno-beli ove sezone imaju nekoliko igrača baš iz tog dela Srbije. Mirko Ivanić je iz Bačkog Jarka, Aleksandar Katai iz Srbobrana, Milan Pavkov iz Begeča, Radovan Pankov je Novosađanin , dok je Aleksa Vukanović iz Gajdobre.

Na istom snimku može se videti jedan od poslednjih treninga crveno-belih i to po jakom snegu, zatim Degenekovo nadgledanje čišćenja stadiona nakon snežnih padavina, a zatim i kadrovi sa samog meča. Crvena zvezda je na vreme očistila sneg, pa je 164. meč igran bez ikakvih problema, a pobeda ekipi sa stadiona Rajko Mitić gotovo već sada donosi titulu.

Crveno-beli imaju osam kola do kraja prvenstva i čak 12 bodova prednosti.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci