Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Boca Juniors - Caracas
arenasport2
Na programu od 05:00
BV Borussia 09 Dortmund - Buducnost
arenasport3
Na programu od 05:00
Epizoda 40
arenasport4
Na programu od 04:00
Varaždin - Slaven Belupo
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
23.09.2020. - 14:20

"VEČITIMA" PRETI ODUZIMANJE BODOVA! Poslednji put novčana kazna, a ako se ne smire...

MONDO - Stefan Stojanović
Da li će ih ovo zaustaviti? Videćemo...

Prvi čovek Superlige Aleksandar Pivić podneo je prijave protiv Crvene zvezde i Partizana zbog novih saopštenja kojim su prethodnih dana "ratovali" zbog sudijskih odluka.

"Danas" prenosi saznanja da će "večiti" biti kažnjeni novčano, ali uz poslednje upozorenje pošto će im ubuduće za "širenje laži i klevetanje", kako navodi ovaj izvor, biti čak oduzeti bodovi, što ne bi bilo prvi put...

Zvezdi i Partizanu su pre dve godine oduzeta po dva boda, zbog "rata saopštenjima", a izgleda da na tom primeru ništa nisu naučili nego je vreme za nove "packe".

"Disciplinska komisija FSS odlučuje o prijavama Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, odnosno da li će ih prihvatiti i kakve će biti kazne. Ne mogu, niti smem da utičem na njih tako što bih javno rekao kakva bi kazna bila adekvatna. Zbog toga nije na meni da komentarišem u javnosti svoja razmišljanja da se ne bi protumačilo kao vid pritiska na Discplinsku komisiju", istakao je Aleksandar Pivić za "Danas".

Podsetimo, nova "dževa" u javnosti se digla posle meča Zlatibora i Partizana, posle kog su se prvo oglasili crveno-beli saopštenjem, a onda crno-beli putem Twittera, pa saopštenjem.

Potvrđene su sudijske greške na tom meču, a arbitar Zoran Široki je "na hlađenju".

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci