Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:00
Hassan Whiteside vs Patrick Beverley
arenasport2
Na programu od 00:00
PSG - Barcelona
arenasport3
Na programu od 01:45
Epizoda 15
arenasport4
Na programu od 01:45
Bill Shankly
arenasport5
Na programu od 01:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
20.03.2020. - 14:27

U Zvezdi se radi punom parom: Igrači kod kuća sprovode sve zadatke

MN Press
Trener Zvezde Dejan Stanković ističe da je svaki fudbaler dobio detaljan program kojeg treba da se pridržava tokom vanrednog stanja i da ga svi odgovorno sprovode u delo

Fudbaleri Crvene zvezde od proglašenja vanrednog stanja u Srbiji ne treniraju zajedno. Crveno-beli su u kućama, prate situaciju oko pandemije korona virusa, pridržavaju se uputstava i trude se da održavaju formu do povratka na teren.

Dejan Stanković, trener Zvezde, ističe da se igrači pridržavaju programa koji je im je napravljen.

"Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće ako do ove situacije dođe. Svaki fudbaler je dobio plan rada i mi smo u svakodnevnom kontaktu sa njima. Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava, a stručni štab ih prati i kontroliše do najsitnijih detalja", naveo je Stanković.

Kaže da je disciplina koju su fudbaleri prikazivali do sada u radu i ponašanju još izraženija u novonastaloj situaciji.

"Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što im je rečeno sa naše strane, ali posebno jer poštuju preporuke Vlade Republike Srbije. U porodičnom okruženju sprovode sve zadatke, rade maksimalno odgovorno. Trudimo se da jednog dana kad sve ovo prođe što manje izgubimo na spremnosti igrača", napomenuo je trener Zvezde i uputio apel svim građanima Srbije.

"Jako je važno da se svi pridržavamo uredbi i propisa Vlade Republike Srbije i u ovim vanrednim okolnostima budemo samodisciplinovani, inteligentni, čuvamo naše porodice, komšije, naš narod i iskažemo empatiju prema svima kako bismo što pre i bezbolnije prošli ovu pandemiju. Život nema cenu, moramo biti jedinstveni, solidarni da bismo iz svega što je snašlo svet danas izašli kao pobednici", napomenuo je Dejan Stanković.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci