Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
Cagliari - Milan
arenasport2
Na programu od 22:15
Arsenal - Newcastle
arenasport3
Na programu od 22:45
New York - Orlando
arenasport4
Na programu od 23:00
Budućnost VOLI - Partizan NIS
arenasport5
Na programu od 22:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
06.12.2019. • 11:19

U Zvezdi nema zime: Milojević OSTAJE bar do leta!

MN Press
Uspešni stručnjak će biti šef stručnog štaba Crvene zvezde i u drugom delu sezone.

Bojažljivo je provejavala misao da bi Crvena zvezda ove zime mogla da traži novog trenera, ali navijači crveno-belih mogu da odahnu - od toga nema ništa.

Vladan Milojević ostaje trener Zvezde!

Rukovodstvo srpskog šampiona neće morati da se bavi pitanjem šefa struke, jer ranije ove sedmice u razgovorima sa trenerom postalo jasno da će on voditi tim ka trofejima i na proleće 2020. godine.

Prema saznanjima "Sportskog žurnala", sada je potpuno izvesno da Milojević ostaje trener Zvezde i da nikakvih promena sa tog aspekta neće biti.

U prethodnom periodu se obazrivo pominjala mogućnost da Milojević više ne bude na toj poziciji, uz pisanja medija da bi trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović mogao da preuzme "kormilo" crveno-belih.

Međutim, "Žurnal" navodi da između Milojevića i Zvezde nisu vođeni klasični pregovori, jer trenre nijednog trenutka nije ni iznosio stav da želi da napusti klub.

"Takmičarska dinamika, prožeta fizičkim i emocinalnim umorom u gustom rasporedu, logično je donosila preispitivanje odluka i namera, ali ni sada, ni ranije, najuspešniji stručnjak Crvene zvezde u periodu posle raspada SFRJ nije ispred rukovodstva izlazio sa stavom da je rešen da završi misiju", piše "Žurnal".

Upitan prošle sedmice o mogućnosti odlaska sa klupe, Milojević je izjavio da će klub o takvoj eventualnoj odluci doneti odluku.

"Ja sam jako ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Mogu da odem kada god Uprava to bude rekla. Kada god se to dogodi, da li za dva dana ili pet godina, meni će biti drago što sam postao deo istorije Crvene zvezde i moje srce je puno", bile su njegove reči krajem novembra.

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja ove sezone, koji će biti ispoštovan do kraja, a onda će uprava Zvezde krenuti u "ofanzivu" i pregovore o trenerovom ostanku na klupi tima.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci