Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Live Stage 4
arenasport2
Na programu od 06:00
Poljska - Nemačka
arenasport3
Na programu od 06:00
Kamnik - Conegliano
arenasport4
Na programu od 06:00
Real Betis - Real Sociedad
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Sejduba Suma
Fudbal
30.11.2020. • 10:09

SUMA SAMOUVEREN: Vratili smo zajedinštvo i pokazali karakter

Sejduba Suma
(MN Press)
Gvinejac zadovoljan posle ubedljive pobede nad ekipom TSC (4:0)

U utakmici 16. kola Superlige Srbije, ekipa Partizana je savladala TSC rezultatom 0:4 (0:1), a ključna figura na ovom susretu bio je Sejduba Suma koji je ušao sa klupe i pogurao crno-bele do ubedljivog trijumfa.

Gvinejac se potpuno oporavio od povrede oka zadobijene još na "večitom derbiju" i sa njim na terenu tim iz Humske izgleda mnogo ozbiljnije.

- Kad smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om. Onis u ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da „igrate okolo“, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse - kaže Sejduba Suma u razgovoru za klupski sajt crno-belih i dodaje:

- Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci