Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Live Stage 4
arenasport2
Na programu od 06:00
Poljska - Nemačka
arenasport3
Na programu od 06:00
Kamnik - Conegliano
arenasport4
Na programu od 06:00
Real Betis - Real Sociedad
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
01.12.2020. • 09:32

SUDIJSKI EKSPERT: Pavkov bi bio junak da je stao!

MN Press
Evo šta analitičar suđenja i bivši arbitar Zdravko Jokić kaže o situacijama sa utakmice Zvezda - Rad

Situacija je bila jasna i u toku utakmice, Milan Pavkov je poneo rukom loptu pre nego što je postigao gol za Crvenu zvezdu protiv Rada na "Marakani".

Sudija tog meča Andrija Stojanović nije se oglasio u toj situaciji, napadač šampiona je zatresao mrežu "građevinara", a arbitar je potom očigledno izgubio fokus, pa je nastavio da greši, jer nedugo nakon toga nije dosudio ni očigledan penal za domaće.

Sudijski ekspert Zdravko Jokić komentarisao je te situacije u studiju TV Arena sport.

''Nažalost, ovde ćemo videti da je Pavkov... videli ste da je rukom praktično smirio loptu i dao sebi prednost da postigne gol. Trebalo je zaustaviti igru. Nažalost, ono što je osnovno videli smo kod mladog Stojanovića - loš položaj, uvek pravolinijski, uvek mu neki igrač smeta, ovde nažalost ni pomoćni sudija nije mogao da mu pomogne, teško je bilo... Što reče jedan moj kolega, Zvezdaš inače, Pavkov bi bio junak da je stao i rekao 'jeste, igrao sam rukom''', objašnjava Jokić.

 

Komentarišući nedosuđen penal za crveno-bele posle starta na Gavriću, Jokić je rekao...

''Vidite opet položaj sudije, ovde je bilo gaženje igrača, trebalo je dosuditi penal za Zvezdu. Plavi igrač jeste odneo loptu, ali to ga ne oslobađa odgovornosti'', zaključio je Jokić.

Nedugo potom je faul u šesnaestercu "građevinara" tražio i Spiridonović, ali je sudija Stojanović ponovo ostao bez reakcije.

''Da li je ovaj plavi igrač zaklonio sudiju, ili je zapao u šok koji nije mogao da prevaziđe... Vidite, i kolenom i gaženje... Znači stvarno, mislim da je sudija bio u krizi. Verovatno nije mogao da prevaziđe ono kad je kod Pavkova pogrešio'', smatra Jokić.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci