Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:00
Basel - Eintracht Frankfurt
arenasport2
Na programu od 19:30
Sacramento - New Orleans
arenasport3
Na programu od 21:00
Novi Pazar - Partizan
arenasport4
Na programu od 21:15
Crvena zvezda mts - Budućnost VOLI
arenasport5
Na programu od 21:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
19.06.2020. - 14:07

Stanković nahvalio Kataija i Kangu, a evo šta je rekao o sinu Filipu

MN Press
Zvezdin trener se osvrnuo na pojedina imena koja se dovode u vezu sa dolaskom u klub ovog leta.

Proteklih dana mnogo imena dovedeno je u vezu sa dolaskom u Crvenu zvezdu, a među njima i sin trenera Dejana Stankovića - 23-godišnji Filip.

O tome, kao i potencijalnim povratcima Aleksandra Kataija i Gelora Kange govorio je Stanković na konferenciji za medije. 

"Ne znam da li me pitaš o Filipu kao golmanu Intera ili sinu? Ako me pitaš o golmanu, on je jedan mlad i dobar golman i vidim da je potpisao za Inter, da mu je dobro tamo. Ja imam golmana i kapitena Borjana, vratiće se Vasiljević sa pozajmice, a imamo i malog Katića koji treba da stane među stative što pre. Tako da sam ok sa golmanima", istakao je Stanković, ali nije dao konkretan odgovor na potpitanje da li to znači da Filip neće ovog leta doći u Zvezdu.

"Ništa nije nemoguće u ovom životu. Ispričao sam vam kao trener status mojih golmana".

Zatim su usledili odgovori vezani za Kataija i Kangu, kao i predstojeće planove tokom prelaznog roka.

"Kanga i Katai su fenomenalni igrači, koji su dobro zapamćeni od strane Zvezdinih navijača, ali za sada ne znam ništa o tome. Svaki dan sam u kontaktu sa Mrkelom i Terzićem, radimo, ali o imenima ne mogu direktno da pričam jer još nije počeo prelazni rok. U svakom klubu postoje želje, realne, nerealne... Treba biti realan i raditi na tome šta Zvezdi treba, ali i šta ima. Zvezda ima tim koji je osvojio prvenstvo i igrao Ligu šampiona. Svaki tim na svetu može da se nadograti, pa i Crvena zvezda", istakao je Stanković. 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci