Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:00
Partizan - Porto
arenasport2
Na programu od 20:15
Philadelphia - Boston
arenasport3
Na programu od 20:00
Fluminese - Flamengo
arenasport4
Na programu od 20:15
Budućnost VOLI - Crvena zvezda mts
arenasport5
Na programu od 19:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
21.02.2020. - 14:08

Savo Milošević: Ja sam surov - ako me neko vara UBIO BIH GA!

MN Press
Ovako je trener Partizana prokomentarisao odluku UEFA da izbaci Mančester siti iz svojih takmičenja na dve godine, uz novčanu kaznu 30 miliona evra zbog kršenja takozvanog Finansijskog fer-pleja.

Savo Milošević je deo svoje igračke karijere proveo u Engleskoj. Zna kakva pravila tamo vladaju i naučio je mnogo toga o načinu života i rada. Nešto od toga je primenio i u svom životu.

Na konferenciji za novinare uoči prvenstvenog duela sa ekipom TSC, novinari su upitali Miloševića i šta misli o odluci UEFA da rigorozno kazni Mančester siti izbacivanjem iz evropskih takmičenja zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Odgovor Miloševića vrlo zanimljiv, a uporedio je i kazne koje je dobijao Partizan proteklih godina i decenija.

"Teško je komentarisati takve stvari, a da ne znam detalje iznutra. Ako je Siti zaista prekršio FFP, onda sam za to da budu kažnjeni i ovako i još žešće. Jer, mi smo u Srbiji često dobijali oštre kazne i od UEFA i od FIFA i ne vidim zašto bi drugi bili povlašćeni. Ako jesu, mislim da je nemoguće da su samo oni tako poslovali i da su samo oni na tapetu. Generalno sam surov kada su u pitanju takve stvari. Ako ostvarujete prednost u odnosu na rivale a da je to nečasno, kao recimo doping ili 'dogovori', da biste ostvarili rezultat, u tom slučaju sam za kazne za koje bih ja bio daleko suroviji. Bio sam profesionalac 17 godina i nisam aspirin popio svo to vreme, nego sam ćutao i trpeo. Ako bih shvatio da je neko ostvario prednost na takav način, bio bih spreman da ga ubijem", metaforično je poručio Milošević.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci