Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Juventus - Lyon
arenasport2
Na programu od 10:00
Bilbao - Real Madrid
arenasport3
Na programu od 10:15
Basel - Eintracht Frankfurt
arenasport4
Na programu od 10:00
Mačva - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 10:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
18.06.2020. - 09:42

Rumuni nude Zvezdi vezistu, a menadžer špica

MN Press
Još dva imena koja se dovode u vezu sa dolaskom na Marakanu.

Letnji prelazni rok je pred nama, pa se uveliko licitira imenima igrača koji bi u pauzi mogli da promene klub.

Među onima koji se često pominju kao buduća destinacija brojnih fudbalera je i Crvena zvezda.

Kako ranijih, tako i ove godine.

Najnoviji igrači koji se dovode u vezu sa crveno-belima su rumunski vezista iz redova Maribora, Aleksandru Krecu (28) i bivši mladi reprezentativac Argentine, napadač Boke Juniors iza kog je pozajmica Estudijantesu, Mateo Retegi (21).

Njega, po informacijama Mozzart Sporta, nudi menadžer, ali samo pet golova u 19 utakmica i nije baš najbolja preporuka za špica. Uz to, njegova otkupna klauzula je 2.000.000 evra.

Kada je reč o Krecu, o njemu pišu mediji u Rumuniji, koji navode da mu je Zvezda već spremila godišnju platu 400.000 evra, ali moraće da plati i određeno obeštećenje Mariboru, jer mu ugovor važi još godinu dana.

U pomenutom tekstu piše, međutim, i da 28-godišnji centralni vezista ima ponude iz Rusije, pa još nije doneo odluku da li da prihvati poziv iz Beograda.

Zanimljivo, Krecu je po dolasku iz Politehnike u slovenački fudbal, 2017, prvo bio član Olimpije, a onda je posle dve godine prešao u redove najvećeg rivala, Maribora.

U izjavi dostavljenoj medijima, Dejan Stanković je poručio da ne planira mnogo da menja tim i da će okosnicu naredne sezone činiti igrači koji su već u klubu, pa ostaje da vidimo koliko će uopšte novajlija i biti u Zvezdi naredne sezone.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci