Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:30
LA Lakers - Denver
arenasport2
Na programu od 00:45
Nantes - Saint-Etienne
arenasport3
Na programu od 01:30
Epizoda 25
arenasport4
Na programu od 00:45
Live Stage 5
arenasport5
Na programu od 01:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
21.05.2020. - 11:39

PLJUJEŠ ZVEZDU, a primaš platu od nje: Žestok sukob ex igrača crveno-belih

MN Press
Nekadašnji fudbaleri Zvezde javno šalju oštre poruke.

Javni sukob bivših igrača Crvene zvezde.

Ognjen Koroman, nekadašnji đak, prvotimac i trener u omladinskoj školi crveno-belih na društvenoj mreži je kritikovao kompletan fudbal u Srbiji, počev od FSS do Crvene zvezde.

Nekadašnji reprezentativac, učesnik Mundijala, a sada trener Smedereva rekao je da crveno-beli plaćaju veliki broj stranaca sa visokim platama, a da posle najbolji igrači budu Zvezdina deca koja su došla iz Grafičara, Gavrić i Nikolić.

"Ko je lud ovde? Da ćutim? Zašto... Sramota je ko se dovodi", rekao je on.

Pogledajte njegovu poruku:

Na njegovu izjavu reagovao je takođe bivši igrač Crvene zvezde i bivši reprezentativac, Dragan Mladenović, koji je aktuelni direktor omladinske škole.

On je odgovorio Koromanu da "zaboravlja" neke stvari, naglasivši da nekadašnji napadač šest godina podiže platu u Zvezdi "i to radi dan danas, kada govori i radi sve što može protiv nje".

Ovo je Mladenovićeva poruka Koromanu: 

"Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Priča o tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva. Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač. Da su upravo oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih "ludaka" ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci", rekao je Mladenović.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci