Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Dallas - LA Clippers
arenasport2
Na programu od 06:30
Pregled 2019
arenasport3
Na programu od 05:30
Finale 2016
arenasport4
Na programu od 06:30
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
24.03.2020. - 14:49

PARTIZAN: Od plata fudbalera, članova uprave... za SRBIJU!

MONDO/Goran Sivački
FK Partizan je, kao društveno odgovorna kompanija, odlučio da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Srbije, odnosno građanima Srbije.

"Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja", istakao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

Partizan će u sredu, 25. marta uplatiti sredstva kao donaciju za pomoć u borbi protiv epidemije korona virusa.

"Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namernicama... Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor... odrećiće se dela svojih mesečnih primanja za mart i to ćemo  kao klub donirati Vladi Srbije", rekao je Vazura.

Vazura se zahvalio svima u klubu, pogotovo fudbalerima.

"Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku", naglasio je Vazura.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci