Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Boca Juniors - Caracas
arenasport2
Na programu od 05:00
BV Borussia 09 Dortmund - Buducnost
arenasport3
Na programu od 05:00
Epizoda 40
arenasport4
Na programu od 04:00
Varaždin - Slaven Belupo
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
22.09.2020. - 11:54

OŠTEĆENI SMO, ALI SE NE BUNIMO: Sad i Spartak izdao saopštenje, žali se na ofsajd, ali se ne buni

MN Press
Svako kolo, neko novo saopštenje, ali ovog puta ne dolazi iz redova "večitih", nego iz subotičkog Spartaka! Ali, ovo saopštenje nije kao druga, već ima... Malo drugačiji ton.

Potpredsednik kluba Branislav Savić ocenio je da je Proleter pobedio njegov tim zahvaljujući ofsajdu, ali posebno ističe da ne krivi sudije, jer veruje da nije bilo namere da se Spartak ošteti.

Spartak je medijima saopštenje dostavio u vidu intervjua, pa umesto da prepričavamo, mi vam ga prenosimo u celini.

"Nakon neprospavane noći i detaljnog pregledanja snimka sa utakmice Spartak – Proleter, potpredsednik Spartaka, Branislav Savić, dao je korektne i za naše uslove nesvakidašnje komentare na utakmicu, rezultat, ali  i na suđenje.

Proleter je odlučujući gol postigao iz ofsajda?

Evidentno je da igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera. To je najvažnije! Ljudski je grešiti i ljudski je praštati. Sudijska ekipa Anđelovski, Potočan, Beljin nije imala nameru da ošteti Spartak i to je ono što u naše redove unosi mir, bez obzira na gorak ukus u ustima.

Nije često da klub koji je oštećen na ovaj način komentariše suđenje?

Svedoci smo da je u poslednje vreme postalo popularno da se posle svake utakmice izdaju neka saopštenja i da vlada jedan mali rat saopštenja. To od nas nećete videti i mi nećemo pisati ništa na tu temu. Ko misli da je to put za uspeh, neka radi tako. Bitno je da nema namere. Mi smo i u prošlom kolu izgubili bodove kada je u 94. minutu dosuđen diskutabilan jedanaesterac za Novi Pazar, pa nismo dizali prašinu i odmah osuđivali sudije. Prati nas neka zlo kob sa tim suđenjem, ali nema predaje.

Ostajete dosledni u tom stavu?

Nisam siguran da bi bilo ovako da je situacija obrnuta. Ljudi olako izgovaraju teške reči zbog kojih kasnije imaju problema, ili pokušavaju da izvuku korist. Njima poručujem da je jutro pametnije od večeri".

Uz to, Spartak je dostavio i fotografiju bez opisa i detalja, a sa tog meča:

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci