Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:15
Golden State - Denver
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:30
Pacos Ferreira - Benfica
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 13:30
Fantastic lies
Otvori pretragu
Stanković i Stanojević
Fudbal
07.04.2021. • 22:15

OBRATIO MI SE IZ NEKOG RAZLOGA: Stanojević o čarkama sa Stankovićem

Stanković i Stanojević
MN Press
Treneri imali raspravu u toku meča

Partizanov trener Aleksandar Stanojević govorio je posle "večitog" derbija i o svojim čarkama sa trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem tokom utakmice.

"Čarke su bile normalne. Ja se nikad ne obraćam protivničkom treneru, to je moj manir ako me znate, nikad nisam u tom kontekstu. Obratio mi se iz nekog razloga, međutim izuzetno ga poštujem kao fudbalsku legendu, a i sad naravno kao dobrog trenera. Mislim da je sve bilo normalno. Sve je to bilo u duhu borbe, bez ikakvog razloga i bez neke potrebe".

Stanković je posle utakmice takođe bio upitan za taj momenat, a kada je čuo Stanojevićev odgovor samo je zaključio: "Neka ostane na tome".

Stanojević je otkrio šta je u određenim momentima zamerao sudiji Novaku Simoviću.

"Imate situacije da ne morate da svirate penal van 16 metara da bi neko rekao da vas je sudija oštetio. Neukusno je tražiti izgovore na minus 12, ali reakcije su bile oko nekih odluka, aršina i faulova koji dosta znače u današnjem faulu. Ne mora da ti svira nepostojeći penal, već i neki nepostojeći faul. To su neke stvari i ne bih voleo molim vas da dajem tome značaju. Poštujem ekipu koja je 12 bodova iznad nas. Ne bih pričao o tome, samo odgovaram na pitanje".

Partizanov trener čestitao je Zvezdi i pobedu i "osvojenu titulu", a odmah posle utakmice je otvoreno rekao šta zamera svojim igračima.

Crvena zvezda pobedila je 1:0 golom Mirka Ivanića i stekla velikih 12 bodova prednosti na tabeli.

 

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci