Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 08:00
Marseille - Monaco
arenasport2
Na programu od 08:00
Denver - Phoenix
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 07:45
Partizan NIS - Mornar
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
Vladimir Radenković
Fudbal
10.06.2021. • 14:07

NOVI TRENER ZA SUPERLIGU: Radenković preuzeo Radnički

Vladimir Radenković
(MN Press)
Cilj kluba je da se afirmiše što više mladih igrača i da igra na gol više

Vladimir Radenković novi je trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca, saopštio je klub.

Radenković je više od jedne decenije trenerski posao učio u brojnim domaćim i inostranim klubovima, a posao u superligašu Radničkom predstavljaće prvi samostalni trenerski angažman u karijeri.

’’Mislim da je nakon toliko godina staža na nivou asistenta, konačno došao pravi trenutak da se okušam u samostalnom radu. Moram reći da je do saradnje došlo nekako spontano, nakon što su mi ljudi iz kluba predočili svoju viziju da od Radničkog 1923 naprave moderan klub sa prepoznatljivim stilom igre, koji će napraviti iskorak u srpskom fudbalu. Naša zajednička želja je da Radnički 1923 u narednom periodu igra moderan fudbal, sa puno rizika i na gol više, u kome će publika na 'Čika Dači' moći da uživa", rekao je Radenković posle promocije.

Nastojaćemo da afirmišemo što je moguće veći broj mladih igrača, pre svega iz Kragujevca, ali i iz drugih sredina, istakao je Radenković.

"Nadam se da ćemo predanim radom tokom predstojećeg pripremnog perioda i uz par kvalitetnih pojačanja uspeti da stvorimo jednu veoma respektabilnu ekipu, koja će igrati značajnu ulogu u superligaškoj konkurenciji", poručio je on.

Njegov stručni štab činiće Goran Isidorović, Srđan Zirojević i Vujadin Radenković.

Novi šef struke Radničkog danas će izvršiti prvu prozivku igračkog kadra i tako ozvaničiti početak priprema za predstojeću sezonu.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci