Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Spars - Lovćen
arenasport2
Na programu od 17:00
Igokea - Krka
arenasport4
Na programu od 16:15
PAOK - Larisa
Otvori pretragu
Fudbal
14.01.2021. • 09:53

"NE MOGU DA ODEM U TIŠINI...": Oglasio se Boaći!

MN Press
Sarađivao je sa Božovićem, Milojevićem i Stankovićem u Zvezdi

Kada je Ričmond Boaći došao na pozajmicu iz italijanskog drugoligaša Latine - mnogi su bili pesimisti. Ipak, ispostavilo se da će u narednim godinama postati rekorder Crvene zvezde, pošto nijedan stranac u istoriji kluba nije postigao toliko golova (60).

U prvom mandatu ostavio je bolji nego u drugom, pa je Zvezda odlučila da mu ne ponudi novi ugovor, tako da je sada i zvanično slobodan u izboru nove sredine.

Crvena zvezda se oprostila od njega i zahvalila mu se na svemu što je uradio za klub, dok se i Ričmond Boaći oglasio na Instagramu dugačkim pismom.

U njemu je istakao da se posebno zahvaljuje trenerima s kojima je sarađivao.

"Kakvo neverovatno putovanje sa jednim od najboljih klubova za koje sam igrao. Sad kad se selim iz prave porodice poput ove, ne mogu da odem u tišini, već hoću da pokažem ljubav i koliko cenim sve što mi je učinilo posebnim život u Zvezdi", počeo je Boaći i osvrnuo se na trenere:

"Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. Svoju priču ovde završio sam uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnika, trenera koji forsira i mlade i iskusne igrače, pokreće ih i motiviše da dostignu nivo na kom treba da budu - pozdravljam i Dekija".

"Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju", zaključio je napadač iz Gane.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci