Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 11:00
Igrani film
arenasport2
Na programu od 11:15
NBA Action
arenasport3
Na programu od 10:15
Ajax - Schalke
arenasport4
Na programu od 10:00
Partizan - Bačka
arenasport5
Na programu od 10:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Milošević nije ljut, ali je zabrinut: Blizu smo da ODUSTANEMO od titule!
Fudbal
02.09.2019. - 11:26

Milošević nije ljut, ali je zabrinut: Blizu smo da ODUSTANEMO od titule!

Milošević nije ljut, ali je zabrinut: Blizu smo da ODUSTANEMO od titule!
MARKO METLAS/© MN PRESS
"U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu", rekao Milošević posle remija sa TSC-om.

Partizan je od sedam odigrao pet utakmica u Superligi Srbije i "prosuo" četiri boda od mogućih 15. Prvi remi doživeo je početkom avgusta u Kruševcu (2:2), a ništa bolje nije prošao ni prvog dana septembra u Humskoj protiv TSC-a (1:1).

Trener Savo Milošević ima razloga da bude nezadovoljan samo zbog slabe realizacije, što je bilo jedino drastično uočljivo u duelu sa ekipom iz Bačke Topole, jer osim propusta na početku meča gosti nijednom nisu ozbiljnije ugrozili gol Partizana, već su bili primorani da se brane.

 Partizan je stvarao šanse i promašivao ih, što ga je na kraju skupo koštalo. 

"Sve čestitke i mojim i momcima TSC na fenomenanoj borbi. Nismo zadovoljni rezultatom, ali za razliku od gostovanja u Kruševcu, mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem, pogotovo posle onakvog početka. Ali, nismo imali sreće da postignemo drugi gol", rekao je Milošević posle utakmice.

Gol postignut već posle 20 sekundi igre presekao je crno-bele.

"Prmljeni gol je negativno uticao na nas. Mogli smo bolje da uđemo u utakmicu, bili bismo manje nervozni, a više koncentrisani. Vratili smo se, stvorili dosta šansi, praktično su to bili ziceri, imali smo pet, šest situacija 'jedan na jedan' sa golmanom, toliko šuteva... A kad ne postignete gol iz toliko prilika ne možete očekivati da pobedite", jasan je trener Partizana.

Izgubljeni bodovi polako počinju da brinu Miloševića.

"U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu", zabrinut je Savo Milošević, koji se nada da će i na ostalim utakmicama poseta u Humskoj biti barem jednaka ovoj protiv TSC-a (oko 15.000).

"Poseta će zavisiti od naših igara i borbe. Ovo je bilo fenomenalno, mislim da ih nismo razočarali i pored rezultata", podvukao je Milošević

Poslednje vesti

Poslednji video snimci