Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:30
Belenenses - Porto
arenasport2
Na programu od 23:00
Portugal - Mađarska
arenasport3
Na programu od 22:15
Enisey - Kuzbass
arenasport4
Na programu od 22:30
Partizan - Radnički
arenasport5
Na programu od 23:00
The Day the Series Stopped
arenasport1x2
Na programu od 06:00
arenasport6
Na programu od 22:00
Atletico - Milan
arenasport7
Na programu od 22:00
Real Sociedad - Monaco
arenasport8
Na programu od 22:00
Boston - Phoenix
arenapremium1
Na programu od 23:00
Kviz Soccer Šampion
arenapremium2
Na programu od 22:45
Roma - Cagliari
arenapremium3
Na programu od 22:15
Valencia - Barca
Otvori pretragu
Marko Lazetić
Fudbal
15.01.2022. • 11:47

MARKO LAZETIĆ: Jedva čekam drugi deo priprema

Marko Lazetić
(MN Press)
Zvezdino dete kaže da sve "pršti" na treninzima kada se radi sa loptom

Fudbaleri Crvene zvezde odrađuju uveliko prvu fazu zimskih priprema u turskoj Antaliji. Danas su na programu ponovo dva treninga, a 17-godišnji Marko Lazetić kaže da nije toliko "bolno" suočavanje sa stvarnošću koja diktira mnogo trčanja.

”Prošla su tri treninga, za sada rad nije toliko naporan. Krećemo polako, ulazimo u ritam i svaki naredni dan će biti sve teže. Niko ne voli “suvo” trčanje, ali to je obavezni deo fudbala tako da svi ćemo odraditi taj segment priprema kako bi bili spremni za nastavak sezone” rekao je Lazetić.

Talentovani napadač ističe da u radu sa loptom sve puca od duela.
 
”Prvi dan, pošto dugo nismo igrali sa loptom, bili smo malo “teški”, dok je drugi dan na popodnevnom treningu je sve “pucalo” na terenu. Svi su dobro radili i to me raduje. Pokušavam da pomognem saigračima van terena i na njemu. Na primer oko postavke, jer znam kako je meni bilo kada sam se tek priključio prvom timu. Mislim da im nije teško, brzo su se uklopili i saigrači su ih odmah prihvatili kako treba” rekao je Lazetić.

Utakmice će pokazati koliko se dobro radilo na pripremama, ali do njih je ostalo još dosta vremena, budući da su zakazane za drugu fazu priprema.

 

”Utakmice jedva čekam, obožavam da ih igram. Čekam da dobijem šansu i pokušaću da je maksimalno iskoristim. Igramo tek u drugoj fazi priprema, ali jedva čekam utakmice i nadam se da ćemo sve pobediti. Za mene je svaka važna, nije bitno da li je Kup Srbije, prvenstvo, Liga Evrope ili Liga šampiona, ulazim maksimalno, sto posto spreman, kao i svi kako bi ispunili naše ciljeve. Nije bitno da li je to utakmica ili trening. Ima vremena za odmor između treninga, uglavnom ga iskoristim da se čujem sa porodicom, devojkom ili da igram igrice” zaključio je mladi napadač.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci