Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:15
Vežbe Marko
arenasport2
Na programu od 07:30
Cagliari - Roma
arenasport3
Na programu od 08:30
Final 4 2015
arenasport4
Na programu od 08:15
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
22.01.2020. - 11:26

Lazar Pavlović oduševio rumunski legendu - Adrijana Mutua

MONDO/Vladimir Sukdolak
Adrijan Mutu gledao duel Partizana i Vitorula u Beleku. Došao da prati kandidate za rumunsku U21 reprezentaciju, svideo mu se Lazar Pavlović.

/Izveštač Monda iz Turske Vladimir Sukdolak/

Nije bilo teško primetiti Adrijana Mutua na tribini terena hotela "Sueno".

Poznato fudbalsko lice, napadač koji je između ostalih branio boje Intera, Juventusa i Čelsija, stigao je u Tursku u trenerci nacionalnog saveza. Mutu je nedavno postao selektor mlade reprezentacije i u Antaliji prati potencijalne kandidate, a kako nam je rekao u Vitorulu ih je čak petorica.

"Ko je igrač s brojem 10 u Partizanu? Odličan je!", pitao nas je Mutu.

Prepoznao je i trenera "parnog valjka" Sava Miloševića: "Znam ga ih Selte Vigo, dok je igrao tamo. Strašan napadač je bio", pohvalio je nekadašnji rumunski reprezentativac starijeg kolegu.

Zanimali su ga i ostali talenti Partizana Filip Stevanović, Strahinja Pavlović, ali i stanje u srpskom fudbalu. Kada smo mu rekli da je Crvena zvezda prva i da ima 11 bodova prednosti, uplašio se za svog nekadašnjeg masera.

"U Dubaiju mi je maser bio Srbin, veliki partizanovac. Nije pričao kada se igrao derbi. Pamtim njegove reakcije i ono što je govorio kada je Partizanu išlo loše: 'U pi**u materinu'", bez "dlake na jeziku" ispričao je Mutu.

Mutu u Antaliji ostaje do nedelje...

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci