Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:15
Golden State - Denver
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:30
Pacos Ferreira - Benfica
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
Derbi
Fudbal
08.04.2021. • 09:28

KARASI NEZADOVOLJAN: Ovo nije derbi, nešto mora da se menja

Derbi
MN Press
S druge strane Japanac hvali atraktivnu igru...

Crvena zvezda slavila je u 164. "večitom" derbiju golom Mirka Ivanića i tako se veoma približila četvrtoj uzastopnoj tituli šampiona Srbije.

Nije bilo previše šansi na stadionu "Rajko Mitić", ponovo smo videli dosta faulova i grube igre, pa čak i svađe dvojice trenera posle jedne situacije u prvom poluvremenu. U nastavku smo u dva-tri navrata videli i frku na terenu, ali srećom nijednom situacija nije eskalirala...

Utisci o derbiju nisu ujednačeni, jedni misle da je bio dobar, drugi da nije, što se moglo čuti i od poznatih koji su prethodne večeri bili u loži stadiona.

Tako je kondicioni trener "orlova" Japanac Kacuhito Kinoši za "Žurnal" rekao da je utakmica bila "veoma atraktivna", Bratislav Živković iz Piksijevog stručnog štaba je poručio da "igra nije bila lepa", a direktor reprezentacije Stevan Stojanović dodao je da "derbi nije opravdao očekivanja".

Najviše kritika "večitima" uputio je čuveni Stanislav Karasi, bivši fudbaler Crvene zvezde, kao i trener mnogobrojnih klubova.

"Ne mogu da verujem da je ovo derbi! Šta da kažem sem da mora nešto da se menja. Ne znam šta, igrači, treneri ili da se menja naziv derbija", kazao je razočarani Karasi koji kao da se kaje što je po hladnom vremenu došao na "Marakanu".

"Drugo poluvreme je bilo nešto bolje. Zvezda je dala gol koji je zaslužila u tom periodu. Sve ostalo... Neka razmisle drugi šta treba uraditi", zaključio je on.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci