Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:20
Independiente - Gimnasia La Plata
arenasport2
Na programu od 23:30
Inđija - Partizan
arenasport3
Na programu od 00:00
LA Lakers - Portland
arenasport4
Na programu od 00:30
Bordeaux - Metz
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
20.01.2021. • 16:45

JOJIĆU NE SMETA VEGANSKA ISHRANA: Imam snage i dobro se osećam

Youtube/FK Partizan Beograd
Ivan Obradović polako sprema vinski podrum, lepo raspoloženje na pripremama

Miloš Jojić je jedan od rastućeg broja igrača koji se hrani veganski, odnosno, ne konzumira ništa životinjskog porekla, ali mu ne fali snage i energije, čak i u fazi priprema kada se telo najviše troši.

Povratnik u redove Partizana pričao je za klupsku televiziju kako provodi dane na pripremama u Turskoj, što je činio i njegov saigrač Ivan Obradović.

Jojić je pokazao kako se ekipa opremila u Beogradu i ponela grickalice u Tursku: proteinske čokoladice bez šećera, zakuske od organskih jabuka…

- Izbor hrane je odličan, svako može da izabere šta preferira, da li jede meso ili ne. I za mene koji ne jedem meso ima dosta toga. Obrad me prati u stopu, ne kaska i neka kaže da li ima snage - pričao je Jojić dok je Obradović dobacio: "Jeo u Meku".

- Imam snage, dobro se osećam, nisam preterano umoran iako je ta faza priprema da naporno radimo. Razlika između ručka i večere je relativno dugačka. Imamo užinu tu na spratu, ali ja preferiram stvari koje sam poneo iz Beograda - rekao je Jojić.

On trenutno čita "Zapis duše" Ljiljane Habjanović Đurović, a poneo je još dve knjige na pripreme.

Prvi domaćin "TV ekipi" bio je Obradović, koji se uglavnom šalio na račun cimera, a pokazao je i "organsku pastu za zube" koju pozajmljuje od njega. Obradović se pre svega trenutno zanima vinima.

- Ne pijem, samo učim - rekao je Obradović kroz osmeh, a onda pokazao da čita "Veliku knjigu o vinu" Džoane Sajmon.

- Malo pijem, ne na pripremama, da ne pomislite da sam neki… Evo vidite dokle sam stigao, miris vina, kako se pije… Učio sam prvo malo vrste grožđa, a kad dođem kući napraviću prvo dobru policu, pa onda dobra vina i kutak za mene i društvo - kaže Obradović.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci